Quantcast
Till salu inom: ”

ledigt stall blekinge säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Sänggavel

Karlshamn
Ytterkrukor

Karlshamn
Ny väska

Ronneby
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En boxplats ledig nu, och en boxplats ledig from april månad. Stall Sjögården ligger i Bastasjö. Fina ridvägar i skogsmiljö och det tar ca 10 minuter att köra till Karlskrona Lyckå Ridklubb. I stallet har vi totalt 5 boxplatser. Vi har oxå en belyst paddock. Spolspilta med varmvatten. Uppvärmd sadelkammare. Och det finns oxå möjlighet att köpa in sig på hösilage. I hyra ingår: Strö, fodring morgon och kväll tillgång till rasthage och ev.sommarhage. Naturligtvis oxå tillgång till paddocken. Vi hjälps åt med ut-och insläpp. Du som hyr boxen ska vara över 18 år.
Har två stycken lediga boxplatser i ett litet mysigt stall nära lyckeby ridskola, ca 15 min skrittväg på cykelbana. Uthyres till ansvarsfulla hästägare med god hästhållning. I stallet hjälps vi åt med alla dagliga sysslor så som utsläpp, middagsfodring, insläpp och helgarbete. I hyran ingår morgonfodring vardagar och kvällsfodring. Loft med gaderober samt utrymme till hö och foder. Garage finns för förvaring av strö. För mer information ring eller mejla.
En plats ledig i litet lösdriftsstall en mil norr om Karlshamn. Stallet är nyinrett med två boxar som hästarna kan gå ut och in i som de vill. Snyggingen på bilden blir stallkompis! Fin, kuperad rasthage på vintern samt sommarbete på nära håll. Elstängsel i alla hagar. Belyst paddock finns på 10 minuters skrittavstånd och ridhus och möjlighet till tränare på en halvtimme. Många fina ridvägar och -stigar i Långasjönäsområdet. Fodring (hösilage och halm) och skötsel enligt vad vi kommer överens om. Hyra 500 kr/månad. Foder och ev skötsel tillkommer. Obs: Ej hingst!
1-2 lediga platser på lösdrift 2 km norr om Kallinge. Tillgång till spolspilta (varmvattenberedare finns) och uppvärmd sadelkammare i stallet samt belyst paddock. 500 kr/mån inkl strö (halm). Om du hellre önskar boxplats så kan en plats ordnas där. 750 kr inkl strö (spån) och utsläpp vardagar. Utsläpp helger enl rullande schema. Se även vår hemsida: www.stallklintabacken.st 0457-21380 Christina 0733 555 175 Bengt 0709 721 381
Vi har flera lediga platser i vårt stall på Sjuhalla Gård i Nättraby. Stallet lligger i ett vackert landskap med goda ridmöjligheter i en i övrigt lugn miljö ca 1,5 km från Nättraby centrum. På gården finns tillgång till hösilage och ströhalm . Vi har en belyst paddok och fina sommarbeten och vi hjälps åt med stalltjänsterna. Kallhyra 550kr/mån. Även bostad i stuga om 60m2 i stallets närhet finns. Stugan i separat annons under uthyres.