Quantcast
Till salu inom: ”

boxplatser lediga stall dåntorp säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag har boxplatser lediga i ett litet lugnt stall med daglig utevistelse med eller utan kompis, alla hästar är välkomna. Stallet är beläget ca 4km från annebergsstation. I hyran ingår morgonfodring,utsläpp,lunch och kvällsfodring måndag till fredag. helgerna hjälps vi åt på schema. insläpp kan vi hjälpas åt med i vissmån. kan även hjälpa till att göra extra tjänster om så önskas. så som tex täckesbyte,daglig skötsel, avtagning av lindor etc. stallgången är täckt med gummimatta. avspolning av ben finns i samma stall, men dusch i grannstall. Här omkring finns det underbara kör och ridvägar både i skog och på väg, ca 2min ridväg till manege. 800m belyst travbana och belyst rundcorall finns på gården.1000m travbana en liten bit ifrån gården. vi står på spånpellets eller torv. Hösilage finns att köpa in sig på. Välkomna Vänligen Jennie
Hej. Vi har just nu två lediga boxplaser att hyra ut i ett trevligt litet stall i Önnarp, utanför Skurup/Anderslöv. Vi har två stall vardera 1 har 5 boxar och det andra har 2. Från och med i juni kan vi erbjuda två boxplatser till. I dessa boxplatserna är det 3 stora och en mindre till shettis/ponny. I hyran ingår halm, ensilage insläpp-utsläpp vardagar(helger hälps vi åt) täckesbyte. Om ngt annat önskas går det att köpa till. På denna vackra gård kan vi erbjuda mycket fina hagar, trevlig miljö för hästarna, paddock och otroligt fina och långa ridvägar. Undrar ni över något så är ni välkomna att skicka ett mejl eller ringa.
Vi har upp till 3 lediga boxplatser omgående i vårt härliga stall. I priset ingår; ~ Fri tillgång på halm ~ 15 kg hö/hösilage (vi brukar ha hö under vår och höst, hösilage under vintern). Hästarna får detta i slowfeedingnät. ~ Betfor vid insläpp ~ Utsläpp alla dagar ~ Insläpp alla dagar utom två i veckan ~ Morgon och kvällsfodring Du som inackordering åtar dig (utöver den dagliga skötseln av din häst, dess box och foder) två insläpp i veckan med tillhörande uppgifter. I stallet finns spolplats, en stor och uppvärmd sadelkammare med mycket förvaring, stor foderkammare med plats för egna tunnor och hyllor för tillskott. Vi har paddock med stor hinderpark, gräsbana finns att låna under sommarhalvåret, vi har även lite terränghinder i sommarhagen. Ridvägarna är många med varierande längd, underlag och omgivning. Välkomna att höra av er för mer info eller för att komma hit och kolla! :)