Quantcast
Till salu inom: ”

30 mopeder säljes östergötland säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Sängbord

Norrköping
Drinkvagn

Norrköping
Rullator

Norrköping
Rullator

Norrköping

Tidigare annonser till salu

Säljer min moped pga att jag är i behov av ett körkort när jag bor ute på landet :) Säljer den för 6500 kr eller högstbjudande för själv gav jag 9000 kr för omkring 3 år sedan men den har gått jätte bra i alla dessa år som jag haft den och jag har även papper kvar på den om ni vill ha dom så säg till .Den har nyrenoverats nyligen också så hör utav er ni som är i intresserad av den ! Med vänliga hälsningar Jeanette :)
Hej har en kymco world 30 moppe dock inte helt Orginal kanske går i 50-60 inte i något vidare fint skick men den fungerar o går bra. Saker som inte funkar är fram broms och hastighetsmätaren, fram bromsen är bort tagen för att hjulet är vint så den åkte o bromsa lite hela tiden. Hastighetsmätaren beöver bara en ny vire. Glaset till fram lyset är trasigt med men reflektorn är inte skadad så det lyser som det ska iaf. Pris 1500 lite biligare vid snabb affär.
Tjena ska nu sälja min yamaha aerox 03:a som är en 30 moppe. Mopeden fungerar som en klocka. Det är 09ans kåpsats på den, så den är i mycket fint skick och har aldrig vart trimmad. Är det något ni undrar över eller vill veta så tveka inte på att slå en pling.. För mer info ring: 0739251644 OBS! Intresserade ringer lånad mejl Priset går att diskutera vid en snabb och smidig affär.. Men har inte bråttom med att sälja mopeden. Mvh Johan
Hej! tänke sälja eller byta min moppe nu, då den inte används längre. Det är en Motorhispania 02 30 moppe, de finns inga motorfel men de finns vissa skönhetsfel. Moppen är inte grön länge utan alla kåpor är nerslipade och är färdiga för lackning. Doc så är avgasröret urpluggat och jag har inte pluggen, även hastighetsvajer fattas. Lite putsning och färg så är moppen både fin och körklar. hade tänkt mig 7000:- men billigare vid snabb affär. Skulle kunna tänka mig byta emot speldator,ps3,cross kom med förslag! mvh philip
Tjena, säljer nu moppen pgr. av att jag inte har så mycket kunskap o inte har orken till att pilla på den, men det finns ett fel (har inte hittat det än) tror att kolven har pajat men det är lätt fixat för den som är händig o bra på att mecka, sen så har tändningslåset pajat pgr av förra ägaren, men man får med en "switch" så den ska funka, säljer pärlan för 1500 :- går billigare vid snabb affär, ev. byte mot något annat roligt :)