Quantcast
Till salu inom: ”

rieju drac 30 moped säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Moped

Mullsjö
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

hejsan, tänkte sälja min drac (02) som är en 30moped. det är en mycket fin och pålitlig moped som alltid har stått i ett garage. den är knappt vinterkörd under min tid. vid frågor är det bara att ringa eller smsa(0708608571), vid intresse så är det bara att komma och kolla på den. det följer med lite småsaker till mopeden och jag hade tänkt mig 8500. billigare vid snabb affär. kollar mailen dagligen.
Säljer nu dracen pga andra projekt. Setup : Malossi 80cc Tk överliggande 30mm förgasare med insug Helt uppbockade membran Pro race koppling Hebo vev Där mycket gjort med denna och har bytt nästan alla delar. Där är lite att fixa på den som lacka kåporna och så. För mer info ring eller smsa/mejla. kan gå ner lite i pris vid snabb affär.
Säljer min Rieju Drac " 30 moppe " så ni behöver därför inte ta det dyra AM-kortet. Motorn är bytt och har gått ca 450 mil. Motorn är 04:ns am6. Den går väldigt bra med bra acc. och bra toppfart. Har tagit bort all onödig el, såsom blinkers, tuta och instrumentpanel, men tändningslåset är självklart kvar. * Ny framfälg (3000 kr) * Nya handtag till gas o koppling * Nytt Airsal 50 cc racing * Nytt framdrev 12 och bakdrev 48 * Nytt sadelöverdrag För övrigt är den i bra skick. Moppen finns i Säffle
Tjenna, har nu bestämt att sälja min moppe! Som rubriken lyder så är det en rieju drac 02 (30 moppe) det sitter ett 70cc på den (Airsal) större förgasare (24mm) tror jag, och ett hebo effektrör på! Går väldigt bra! Vill ni veta något mer om den så är det bara att smsa/ringa! Kollar även min mail dagligen! Priset är bud men jag har satt ett pris som ni kan cirkla runt! Kan även byta mot något skoj! Kom med förslag!
Mycket påkostad/nyrenoverad 30 moped. Ej trimmad förutom pluggen dragen och sportluftfilter. Nytt & bytt: Förgasare, koppling, kolv-kolvringar-knaster, stöd, bakhjulslager, kedja, hast.givare, hast.wire, tändlås, sadeln nyomklädd, choke, div slangar & bensinfilter. Det enda som är dåligt är bakdäcket. EJ BYTE! Är inte i behov av pengar = PRISET ÄR FAST. Endast seriösa spekulanter. Moppen är låst och inlåst, larmad & jag har vakthundar. Säljes för vad jag lagt ut på den.