Quantcast
Till salu inom: ”

gilera stalker 30 moped säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Honda X8r

Malmö
Moped

Mullsjö
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tjeena!! Tänkte sälja min Gilera eftersom jag nu har intresse för växlat. Den fungerar utan några problem men den kan vara lite trög startad ibland, säkert inga problem för den händige. Den är lite trimmad så den gör ca 70-75. Går gärna med på byten så Kom gärna med förslag, svarar alltid via mejl. Priset är 5500kr och kommer ej att sänka mera. Kommer även med lite reservdelar på köpet så som nytt däck , backspeglar m.m MVH Fredde.
Gilera Stalker 30 moped 19xx mil Splitternya däck, rullat max 5 mil med dem Nytt tändstift El-start En väldigt bra motor som har mycket kvar att ge. Vid snabb och smidig affär kan priset diskuteras Skulle även kunna tänka mig att byta mot någon annan 30 moped, helst crossmoped! Kan nås både via tele och mail. Daglig koll Mopeden finns i Halmstad MvH.
Hej nu säljer jag min stalker, 30 moppe Motorn blev totalt renoverad förra hösten så den är som ny,kvitto på allt som är gjort finns. Det som var gjort då var bla att de byte cylinder, variatorn, ramlager drivrem + en massa annat! Så detta är en moped som kommer gå i en lång tid framöver, Backspeglar mm följer med men det finns även 70cc trimmrör mm som självklart följer med om så önskas Tveka inte på att höra av dig om de är några frågor! 0707130896
hej säljer min gilera pga körkort, de som är gjort på den är att jag har bytt motorkåpa,svänghjul,cylinder. jag har lagt ner massa pengar på min moped vill ha bort mopeden så jag kan köpa en bil det är drf jag säljer den billigt och har nyss lackat den mettalic lila, de finns inge org saker till mopeden. setup: cylinder airsal 70cc 19,5 mm fögasarer stage 6 rör ni får gärna ge bud på mopeden men inge skambud! ring för med info 0720263504 mvh robin
Hallå! Nu skall dom säljas den röda är en Eu från 2005 den har varit avställd i 4 år frontkåpan till h-mätaren saknas 3.500:- Och den blå är 30 moppe från 1999 sadel och sadelfack saknas 2000:- och sist den kördes var 6 år sedan båda mopederna har orginalnycklar och fin gnista på stiftet men behöver förmodligen en översyn. Köper du båda drar jag av en tusenlapp direkt. Jag har inte bråttom att bli av med dom och jag är även öppen för byten mot något annat med motor på ring gärna och kolla.