Quantcast
Till salu inom: ”

65stk veteranmopeder till salu västra götaland säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Öppen, fräsch och rymlig 4:a i Västra Järnbrott med två balkonger (västlig och östlig). Lägenheten har även 1 st gästtoalett och ett r Nylagt golv i vardagsrummet, hallen och köket samt nymålade väggar runt om. Lägenhetskomplexet är även lokalt känt som komandobryggorna vilket i själva verket är en konkret beskrivning av planlösningen. Detta är unikt i sin genre och ger möjlighet för intressanta möbleringsalternativ. Bilder kommer inom kort! Vi är intresserade av att byta detta mot två stycken mindre lägenheter.
 Habasit, med säte i Schweiz, grundades 1946 och är sedan länge världens ledande producent av transportband och drivremmar. Habasit AB är ett helägt dotterbolag med ca 50 medarbetare och betjänar den nordiska marknaden med både enkla och avancerade lösningar för tillverkningsindustri, handel och offentliga anläggningar.www.habasit.seDu skall ansvara för traditionell till komplex försäljning av Habasits produkter av transportband, drivremmar samt växelmotorer mot industrin i Västra Sverige. Försäljningen sker genom formande av helhetslösningar av Habasits produkter. Förutom nykundsbearbetning kommer du att ansvara för alla kunder inklusive partners inom det egna distriktet. Befattningen innebär stor frihet att forma sin egen planering av kundbesök, aktiviteter och säljprojekt. Du rapporterar till säljledningen. Lön enligt överenskommelse + provision. Tjänstebil ingår. Detta är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Startdatum snarast Du är lägst gymnasieingenjör. B-körkort är ett krav. Du har även goda kunskaper i engelska och goda datakunskaper. Ett krav för tjänsten är att du har teknisk kompetens och att du arbetar med komplex B2B försäljning samt har vana av långa säljprocesser. Du som person är: - lyhörd, extrovert och en lagspelare - drivande och självständig - initiativrik och problemlösare Skicka din ansökan till info.goteborg@temp-team.se snarast då urvalet sker löpande. Märk ansökan KAM-Säljare  För mer information om tjänsten kontakta Malin Nordlund, TEMP-TEAMwww.temp-team.se
Jag har en fin 4 rums lägenhet med 2 toaletter, badrum med badkar + en liten tvättstuga inne i lägenheten med torkskåp och en fönster, källare, balkong, hiss, möjlighet att hyra både ute och inneparkeringsplats (pris 180:- ute / 240:- under taket utan grind/ 400:- under taket med grinden). Ljus lägenhet- sorum 1, sovrum 2 och vardagsrum på västra sidan dvs det är soligt på förmiddagen, köket och sovrum 3 är på östrasiden så det är soligt på eftermiddagen. Lugn och fin område. Hör av er dygnet runt!
27-årig tjej önskar hyra rum/1:a i Gbg Jag är en lugn, skötsam och ansvarsfull person som önskar hyra en 1:a eller ett rum i Centrala Göteborg eller Västra Göteborg. Jag söker efter andra hand och hälst möblerad eller delvis möblerad. Jag kan flytta in under Oktober tiden. Jäg är en nyligen examinerad arkitekt från Berlin och började jobba på ett kontor i Centrala Göteborg och därför söker jag efter ett centralt rum och trevlig sällskap. Jag läste under 2 års tid på Chalmers och delade lägenheter under 1 1/2 års tid som fungerade alltid bra. Referenser finns om så önskas. Svar gärna via mejl under dagen eller ring på kvällerna: 0735713153 Med vänliga hälsningar, natalie
Rex Sport Årsmodell: 1964 Mätarställning: 0 mil Typ: Moped/EU-Moped Info: Rex Sport -64, Bra skick, 3-vxl Victoriamotor, OBS! FÖR MER INFO OCH VISNING RING 0707-429693. Mer bilder och fler veteran och entusiastfordon, bl.a ca 65 st veteranmopeder på vår web-sida www.veteranbilar.com.