Quantcast
Till salu inom: ”

afghanhundar till salu säljes

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Har 2 rum som jag vill hyra ut till skötsamma personer. Har en 3:a i östra Göteborg (Lunden). Ett rum är på 12 kvm och hyran för det är 2500:- och det andra rummet är på 20 kvm och hyran för det är 3000:-. I hyran ingår el,vatten,bredband och värme. Området är väldigt centralt, det tar 5 min att gå till Redbergsplatsen där det finns spårvagnar och bussar som går till alla delar av Göteborg och det finns även hållplats 2min från bostaden där bussen tar 5 min till Centralen. Ser helst att det är kvinnliga sökanden då jag själv är ensamstående tjej. Jag har en afghanhund så ni bör tycka om djur. Jag hyr ut dessa rum from 1 februari. Hör gärna av er om det finns intresse.
Afgahanhund 1 år säljes . UBONGO'S AUDREY REGNR: SE32974/2010 En mycket trevlig kille, som vill komma till ett aktivt hem. Rumsren , van vid andra hundar och barn . Absolut ingen problem hund. Avel och utställnings potensial. *moder: ADLITAM'S LYCKA REGNR S24530/2006 *fader : KINGSLEAH RAAD REGNR S54985/2005 Vid försäljning är han: * reggad i skk (har stamtavla) * chipmärkt * vacinerad * regelbundet avmaskad * vetrinär besiktigad OBS VID INTRESSE, RING, MAILEN ÄR LÅNAD. Säljer ej på avbetalning, söker ej fodervärd. Hunden är äldre än 8v och kostar mer än 500kr. Säljes enligt gällande regler från jordbruksverket.
Har du sett Emily? Hon är en afghanhund, 7,5månader gammal. Guldfärgad med svart mask. Hon försvann från Hyllinge den 13:e januari klockan 14:00. Ring om ni ser henne eller tror att ni vet var hon är! 0706825553
idag den 16 april försvann min svartbrindel afghanhunds tik. polisanmälan gjord och hon är chippad. SNÄLLA om ni har sett eller hört nått hör av er. jag har mobilen med mig dygnet runt och ni kan ringa när som på dygnet. jag vill bara ha hem min Kajsa.