Allt till salu inom "afghanhundar till salu"

Sortering:
4 dagar

Lisa Larsson afghanhund

990 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Lägenheter  ·  Göteborg

Rum uthyres till skötsam person

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 23 dagar
Hej! Har 2 rum som jag vill hyra ut till skötsamma personer. Har en 3:a i östra Göteborg (Lunden). Ett rum är på 12 kvm och hyran för det är 2500:- och det andra rummet är på 20 kvm och hyran för det är 3000:-. I hyran ingår el,vatten,bredband och värme. Området är väldigt centralt, det tar 5 min att gå till Redbergsplatsen där det finns spårvagnar och bussar som går till alla delar av Göteborg och det finns även hållplats 2min från bostaden där bussen tar 5 min till Centralen. Ser helst att det är kvinnliga sökanden då jag själv är ensamstående tjej. Jag har en afghanhund så ni bör tycka om djur. Jag hyr ut dessa rum from 1 februari. Hör gärna av er om det finns intresse.
3 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Gullspång

SKKregad AFGHANHUNDS HANE

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Afgahanhund 1 år säljes . UBONGO'S AUDREY REGNR: SE32974/2010 En mycket trevlig kille, som vill komma till ett aktivt hem. Rumsren , van vid andra hundar och barn . Absolut ingen problem hund. Avel och utställnings potensial. *moder: ADLITAM'S LYCKA REGNR S24530/2006 *fader : KINGSLEAH RAAD REGNR S54985/2005 Vid försäljning är han: * reggad i skk (har stamtavla) * chipmärkt * vacinerad * regelbundet avmaskad * vetrinär besiktigad OBS VID INTRESSE, RING, MAILEN ÄR LÅNAD. Säljer ej på avbetalning, söker ej fodervärd. Hunden är äldre än 8v och kostar mer än 500kr. Säljes enligt gällande regler från jordbruksverket.
8 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Hässleholm

Försvunnen afghanhund

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i Igår
idag den 16 april försvann min svartbrindel afghanhunds tik. polisanmälan gjord och hon är chippad. SNÄLLA om ni har sett eller hört nått hör av er. jag har mobilen med mig dygnet runt och ni kan ringa när som på dygnet. jag vill bara ha hem min Kajsa.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj