Allt till salu inom "basset hound"

Sortering:
Butik Uppsala
13 år

Våra hundar - Basset Hound

Hyrahyra.se
Butik Värmlands län
13 år

Sha Na Na

Hyrahyra.se
Butik Kalmar
13 år

Europe 2003

Hyrahyra.se
Butik Västmanlands län
13 år

Drra på - Kul grej på väg t...

Hyrahyra.se
Butik Västerbottens län
13 år

Hålla andan

Hyrahyra.se
Butik Östergötlands län
13 år

A som i Akeelah

Hyrahyra.se
Butik Skåne län
13 år

Jeeves & Wooster - Säsong 2

Hyrahyra.se
Butik Blekinge län
13 år

The Score

Hyrahyra.se
Butik Jönköping
13 år

En Vampyr i Brooklyn

Hyrahyra.se
Butik Värmlands län
13 år

Sunshine State

Hyrahyra.se
Butik

Bassett Hounds

153 kr
NYTT Bokus

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Kristinehamn

Basset hound

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 13 dagar
Äldre basset hound hane söker ett hem med lugn och ro utan andra hundar.Ett liv på landet eller villa med trädgård som han kan nosa runt i . Han föredrar att rastas "fritt" i trädgård(med tillsyn förstås) än promenader. Pigg och frisk. Du som svarar ska ha hundvana och veta hur man sköter öron,päls ,klor m.m Svara endast om ni noga tänkt igenom beslutet att skaffa hund ! livstids hem sökes till denna underbara hund !
2 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Västmanlands län

Engelsk cockerspaniel/Basset hound valpar

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i Igår
Nu är valparna snart 6 veckor, Mamman är mellan Engelsk cockerspaniel o Basset hound o pappan engelsk cockerspaniel. Helt underbara valpar. van vid barn o andra hundar. 3 tikar o 2 hanar. ingen den andra lik. häftiga färger. Kommer vara chippade o vaccinerade kan tingas för 1500 som ej återfås. Hör gärna av er vid intresse o kom o kolla på dom små underverken. Mvh Jessica
6 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Arvidsjaur

Basset hound

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej! Vi söker oss en basset hound, velat ha en i såå många år. Vi söker en tik, en mesta dels vit men med inslag av brun såklart :) Vi har hund sedan tidigare, även katt. Vi erbjuder ett livslångt hem med tillgång till hela huset :) Vi är utställningsintresserade, men först o främst är de för sällskap :) Har ni hunden för oss ? Tveka inte att höra av er. Men vill veta om hunden, och pris och vad ni söker för hem. samt olater. Och för att inte glömma namn och telefonnr så ringer vi upp :D
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Södermanlands län

Basset Hound

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i Igår
Charmig Basset Houndtik 2 år säljes. SE45633/2010 Tyvärr måste vi nu sälja Alice pga ändrade familjeförhållanden. Alice är en glad och trevlig hund, jättesnäll. Älskar alla hon möter även barn. Van vid hästar, katter och andra hundar. Lättskött och hänger med på det mesta, älskar promenader och strosa omkring på gatorna. Kan vara lös i skogen utan problem. Alice har Exellent och Ck på utställning. Är kastrerad! Fullt frisk. Säljes nybesiktigad, vaccinerad, chipmärkt, reg i skk. Vänligen ring vid intresse.
7 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Åmål

Halvfoder till Basset Hound hane

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Har en Basset på 2 år som jag ska ha ut på halvfoder, han är en import så jag ska ha 3 parningar på honom, han behöver tid o lite fostran, du bör inte ha mer än en hund då han inte haft det helt okej tidigare. Han är snäll o går ihop med tikar & hanar. känner du att du är rätt så ring mej, du bör bo i Värmland/Dalsland. Men känns det helt rätt så har inte avståndet största betydelse. Bilder kan skickas på MMS. OBS endast riktigt seriösa.
6 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj