Till salu inom

"omplacering borzoi säljes"

Robertsfors
Idag

Omplacering, 2 årig katthon...

500 kr
Blocket.se
Burlöv
Igår

Beagle

14 000 kr
Blocket.se
Falun
Igår

Omplacering

1 000 kr
Blocket.se
Grums
2 dagar

Omplacering Kleinspitz hane

5 000 kr
Blocket.se
3 dagar

Omplacering Fransk Bulldog

14 000 kr
Blocket.se
Eskilstuna
3 dagar

Chihuahua tik omplacering I...

2 500 kr
Blocket.se
Borlänge
3 dagar

Omplacering av en vacker tjej

300 kr
Blocket.se
Norrköping
3 dagar

Omplacering kanin

Blocket.se
Krokom
3 dagar

2 Kastrerade marsvin

300 kr
Blocket.se
Flen
3 dagar

Cockerjack

3 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

 ·  Falkenberg

Finnes: Hem för omplacering

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Finnes: Hem för omplacering av (helst) en vuxen kastrerad hankatt. Villa med stor trädgård. Inga andra djur. Familjen består av 2 vuxna och 1 barn. Sökes: Katt som av olika anledningar söker ny familj. Vi är inte intresserade av någon dyr raskatt. Vi har inte för avsikt att betala något annat än en symbolisk summa. Krav: rumsren, van vid barn och van vid att vara ute då och då (efter att han vant sig vid nya miljön och familjen så klart) Fångar han möss är det en merit som blir till en fördel i urvalsprocessen ;) Fördel Falkenberg/Halmstad med omnejd.
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Färgelanda

Borzoi hane

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Borzoi hanen Ursul, 1 år, söker egen familj att flytta till. Han är lugn och harmonisk. Vill gärna ha hundkompis och inte bli lämnad ensam, då han vuxit upp i flock här på kenneln. Van vid bilåkning, många olika sorters hundar och miljöer. Ej van vid katt. Mer info om "Usse" och anledning till omplaceringen fås på tel. Reg SKK, vacc. Mer bilder kan ses på www.twinbellow.se Mer om rasen www.borzoi-ringen.com Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
9 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Dalarnas län

Vuxen vinthunds tik ö n s k a s

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 26 dagar
Hej! Vi är en liten barnfamilj med en otroligt trevlig och okomplicerad borzoi tik, och vi bor i Falun tillsammans. Vi letar nu efter ännu en familjemed som är i behov utav ett nytt hem. För att det ska funka och vi ska trivas ihop är mina krav att det i första hand är en vinthunds tik och som inte är yngre än 4 år, gärna äldre. De flesta raser är utav intresse. Dock inte afghan pga pälsvården, eller irländsk varghund pga storleken. Hon måste vara en stabil individ, som klarar av nya miljöer och att agera i större hundflock utan problem. Självklart barnsäker. Det är också viktigt att hunden är lugn och trygg. Hon ska klara av att vi har lugna dagar här utan att klättra på väggarna. Jag jobbar oregelbundet, men har hundrastare som kommer hit de dagar de måste vara ensamma några timmar. Jag är ingen aktiv hundperson som håller på med någon sport, men är väldigt noga med att mina hundar får något meningsfullt att göra flera dagar/vecka. Jag är genuint intresserad utav ämnet hund och ser detta som det största intresset, förutom min dotter då såklart. Jag må vara mamma, men även hundägare med stort ansvar. Jag kan tänka mig att bli fodervärd (enligt skks regler) och vet vad det innebär, men först och främst ren omplacering där pengar inte är det viktiga. En prövotid på minst 4 månader tillämpas innan ägarbyte görs. Under den perioden står du för försäkring, och jag för resten utav kostnaderna. Enast SKK registrerade hundar är utav intresse! Du får gärna bo max 2 timmar från Falun, eller om vi möts halvvägs vid längre avstånd om allt känns hundra. Respektera mina krav ovan är ni vänliga. Jag är inte intresserad utav delägarskap, dvs halvfoderavtal, eller andra hundar än de jag redan nämnt. Tack på förhand, mer info fås vid seriöst intresse.
0 kr
Blocket.se
 ·  Falun

Vuxen Vinthund eller Tax

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Hej! Vi är en familj på två vuxna, vår 1½ åriga dotter, och en trevlig och okomplicerad borzoi tik, Shady, och vi bor i Falun tillsammans. Vi letar nu efter en familjemedlem som är i behov utav ett nytt hem. För att det ska funka och vi ska trivas ihop är mina krav att det är en tik, ev. kastrerad hane, mellan 3-6 års ålder. De raser jag är intresserad utav är de flesta Vinthundar, dock inte afghan pga pälsvården, eller irländsk varghund pga storleken. Och korthårig Tax (ej långhår eller strävhår), i alla storlekar! Viktigt här är också att taxen inte är fullt så skall benägen som är normalt för rasen, det är ovanligt, men jag vet att det finns. Hunden måste vara en stabil individ, som klarar av att vara ensam hemma några timmar med Shady och att umgås i större hundflock. Självklart barnsäker. Min dotter är givetvis hundsäker och jag är väldigt noga med att lära henne hur man ska hantera och respektera våra hundar. Det är också viktigt att hunden är lugn och trygg, och frammåt men som inte klättrar på väggarna när vi bara tar det lugnt. Jag är genuint intresserad utav ämnet hund och har haft egen sedan 16 års ålder, och uppväxt med tax och hade en korthårig hane i 8 år. Jag kan tänka mig att bli fodervärd och vet vad det innebär, eller omplacering där pengar inte är det viktiga. Endast SKK registrerade hundar är utav intresse! Jag är inte intresserad utav delägarskap, dvs halvfoderavtal, eller andra hundar än de jag redan nämnt. Tack på förhand, mer info fås vid seriöst intresse.
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Hultsfred

Borzoi omplacering

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
2 borzoibröder behöver ett nytt hem snarast. Dom är 5 år gamla mycket trevliga och sociala. Absolut inga problemhundar. Ring för att höra deras historia.
5 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj