Allt till salu inom "agility hinder"

Sortering:
Butik Sundsvall
2 dagar

Vikplog Ufo 44400RX

Blocket.se
Nybro
3 dagar

Bichon Havanais valpar

20 000 kr
Blocket.se
Butik Uppsala
3 dagar

Lovol minigrävare 1,8 ton m...

299 875 kr
Blocket.se
Butik Vadstena
7 dagar

21010: Restaurang i Vadsten...

980 000 kr
Blocket.se
Gotlands län
12 dagar

Käpphäst

600 kr
Blocket.se
Härnösand
12 dagar

Valpar Finsk lapphund / La...

18 000 kr
Blocket.se
Värnamo
13 dagar

Labradoodle f1

22 000 kr
Blocket.se
Butik Värmlands län
14 år

Våra hundar - Agilityhund

Hyrahyra.se
Växjö
5 dagar

Garmin S20

1 000 kr
Blocket.se
Butik
11 dagar

Klinik/Salong/Massage i tre...

490 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Falkenberg

Söker ni hund för agility?

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
Läs då detta. Jag har en mkt glad och trevlig svart storpudel hane på 1.5 år. Han har gått vardagslydnad och agility 1. Agility är något som han bara älskar. Enorm energi på planen, kan hålla på hur länge som helst. Lärde sig hindrerna kanon snabbt , känslig för "styrhjälper". Inget hinder var farligt han tar allt. van vid barn, hundar och hästar. Går lös i alla lägen. Men bör inte bo med katter då han jagar dessa, började med detta då jag började jobba heltid (hittade på egen sysselsättning när jag inte hann). Att sälja honom har varit ett svårt beslut att ta, men tror han kommer må bättre hos någon med mera tid.
6 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Piteå

Finaste blandras valpen

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i Igår
Måste med stor sorg i hjärtat hitta ett nytt hem åt min helt underbara blandras valp som föddes 2011-02-11 alltså äldre än 8v. Han är en blandras melllan Hälleforsare och Labrador, men går mest efter labrador. Han är en världens snällaste och har aldrig bitit eller dylikt. Älskar att lära sig nya saker och är en super bra första hund! Han går bra ihop med andra hundar och med barn. bädd,matskålar,agility hinder m.m . Alla hans tillbehör följer med honom (vilket är massor av saker)
4 000 kr
Blocket.se

Agility / Från start till mål

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 år
Prisma. 2005. 160 s. Inbunden. Förlagets illustrerade pappband (kartonerad). Mycket gott skick. Agility är sporten som får hunden att dansa av glädje, flyga över hinder och springa så fort den kan. Men framförallt är det något för dig som vill göra något roligt med din hund. Att agility ska vara roligt står nämligen i reglerna. Här finns allt du behöver veta om bl.a. hinderinlärning, kommando-ord, motivation och samarbete, plus praktiska exempel på banor och kombinationer som ni kan öva på. Från de första trevande hoppen till och med den första tävlingen.
93 kr
Bokbörsen.se

Agility som hobby - vardagskul med hunden

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 år
Bilda. 2002. 79 s. Inbunden. 21,5x17,5cm. 285 gram. Nyskick. Rikt illustrerad. /// En nybörjarbok som bygger upp kunnandet i lagom takt. Här finns beskrivningar om hur man med lite skräp från vinden kan bygga sin egen bana med egna hinder t ex i trädgården, men också hur man tränar in de riktiga hindren för att så småningom kunna delta i agilitytävlingar. /// Men det allra viktigaste är ändå att man har roligt tillsammans med sin hund, bygger upp en fin kontakt och lär sig kommunicera med varandra. Här ges många tips på vägen till just detta härliga hundliv. /// De härliga bilderna är tagna av fotograf Eivor Rasehorn.
112 kr
Bokbörsen.se
Djurtillbehör  ·  Umeå

Agility,hundbädd m.m

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Agility set med en tunnel 40cm höjd x 2,5m slalom pinnar 12st x 115cm och en hinder 300:- Brun hundkorg 50:- Svart hundkorg 250:- Vatten/matskål 50:- Hund transport bag 250:- Hundfilt/täcke/dyna 50:- vid intresse av fler bilder, maila! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
50 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj