Allt till salu inom "akta graco duologic folksam"

Sortering:
Pomeranian hane
Uppsala
Idag

Pomeranian hane Visa liknande

14 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Bilbarnstolar  ·  Västerbottens län

2 st Akta Grago DuoLogic (Folksam Eddition)

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Nu säljer jag mina bilbarnstolar. Då jag inte längre är i behov av dom. Bilbarnstolarna är Akta Graco DuoLogic (Folksam eddition). Lätta att lyfta in och ut ur bilen. Stolen har hjul, så man kan dra stolen ist för att bära den, men finns även handtag på den. Liten skada finns på ena stolen, då en av pojkarna har rivit lite på frigoliten, men inget större skönhetsfel. Men det syns inte. Bilderna på skadan kan skickas vid intresse.. 1200 kr styck för bilbarnstolarna, eller 2000 för båda.
1 200 kr
Blocket.se
Bilbarnstolar  ·  Halmstad

Akta Graco Duologic isofix

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i Idag
Säljer lillens bilstol då han växt ur den. Stått i förrådet ett tag men i fint skick. Jag betalade 3500kr för den och enligt säljaren så är det samma stol som Folksam rekommenderar. Så givetvis ville jag sätta min lilla i det bästa. Jag sätter 1200 kr men det går givetvis att diskutera vid snabb affär. Ligger garanterat en massa tester på nätet ni kan googla fram, men jag har varit super nöjd med den och dess finesser.
1 200 kr
Blocket.se
Bilbarnstolar  ·  Piteå

Folksams Akta graco 0-4 år bilbarnstol

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Folksams Akta Graco bilbarnstol från duologic säljes nu för 2000:- En stol som ALDRIG är krockad med och är hur fresh som helst, kan användas från 0-4år eller 0-18kg. Det är en stadig stol som har fått många bäst i test utmärkelser. stolen har draghantag och hjul som gör det lätt att ha med barnet överallt, fästes med isofix eller bälte. Instruktionsbok medföljer. obs! vid snabb affär kan priset diskuteras!
2 000 kr
Blocket.se
Bilbarnstolar  ·  Umeå

Bilbarnstol

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Akta Graco Duologic Bilbarnstol köpt via Folksam. Andvänd i två år men ser väldigt fräsh ut. Den löstagbara bärdelen har hjul och handtag så att den kan styras på plant underlag. Stolen kan sättas fast med iso fix fästen som finns på nyare bilar eller med bälte på bilar utan fästen. Passar barn ifrån nyfödd till ca 3-4 år.
2 000 kr
Blocket.se
Bilbarnstolar  ·  Heby

Akta Graco Duologic i fint skick

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Akta Graco DuoLogic 0-4 år eller 0-18 kg Bilbarnstol som rekommenderas av Folksam. Välvårdad och nytvättad. Nypris 3495 kr Fungerar bäst med ISOFIX men går även utmärkt med vanligt bälte. Löstagbart babyskydd med bärhandtag. Fempunktssele Sidokrockskydd En stadig stol som har fått många bäst i test-utmärkelser. Naturligtvis inte krockad. http://www.smartson.se/test/barn/skydda-babyn.htm
1 400 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj