Quantcast
Till salu inom: ”

akta graco duologic 2 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

DuoLogic 2 är bilbarnstolen som växer med barnet och låter det åka bakåtvänt från födsel till 4-årsåldern. Du monterar stolen lika säkert med bilens två- eller trepunktsbälte eller med ISOFIX* om du har en nyare bil. Underförankringsband behövs inte! Insatsen är med sina plyschdynor bekväm även för det nyfödda barnet. Stolen är ställbar i tre lägen. * I stolens bas finns ett stödben som stabiliserar mot golvet samt fästen för monteringssystemet ISOFIX. Ord.pris 3495:-
Akta Graco Duologic 2 är ett babyskydd/bilstol upp till 4 år (0-18 kg) med enkel och säker montering med ISOFIX. Stolen kan också monteras med bilbälte om man måste flytta den till någon annan bil. Inbyggt draghandtag och hjul gör att du kan dra babyskyddet kortare sträckor, och även montera utan bas, t.ex. i en annan bil. Fempunktsselen gör att stolen kan anpassas till det växande barnet. - Monteras med ett enkelt klick på basen. - Stödben och skyddsbygel för bästa passform i de flesta bilar. - Sidokrockskydd.
Mindre än 3 år gammal bilbarnstol i absolut kanon skick. DuoLogic 2 är bilbarnstolen som växer med barnet och låter det åka bakåtvänt från födsel till 4-årsåldern. Du monterar stolen lika säkert med bilens två- eller trepunktsbälte eller med ISOFIX*. Underförankringsband behövs inte! Insatsen är med sina plyschdynor bekväm även för det nyfödda barnet. Stolen är ställbar i tre lägen. * I stolens bas finns ett stödben som stabiliserar mot golvet samt fästen för monteringssystemet ISOFIX. Stolen byggs om och justeras efter barnets ålder och storlek. Solskydd medföljer.
- ISOFIX minimerar risken för felinstallation. - Bakåtvänd bilstol upp till ca 4 år (från födsel till ca. 18kg). Bakåtvänt är det säkraste sättet att åka bil på för ett litet barn. - Indikator som visar att bilstolen är säkert installerad - Stödben och skyddsbygel för bästa passform i de flesta bilar. - Fempunktssele. - Sidokrockskydd. - ställbar i tre lägen för att anpassar till olika ålder. - Nyskick! Nytt pris ca. 3,500:-
Bilbarnstol Akta Graco Duologic 2 för barn mellan 0 och 18kg. Det innebär att man kan ha samma stol tills det är dags för en framåtvänd stol. En bas inkluderas som kan fästas med ISOFIX fästen eller med det vanliga säkerhetsbältet. Själva stolen har hjul så att man kan dra stolen, otroligt bra. Se demonstrationsvideo på denna länk: http://www.youtube.com/watch?v=KrmKpEN1148&feature=player_embedded Nypris ca 3500:-. Pris: 1600:- plus ev frakt.