Allt till salu inom "akta graco duologic 2"

Sortering:
Butik Dalarnas län
13 år

Flykten från helvetet - Sus...

Hyrahyra.se
Butik Örebro
13 år

Phenomena

Hyrahyra.se
Butik Jönköping
13 år

Skenet bedrar - Säsong 3 &...

Hyrahyra.se
Butik Kalmar
13 år

Akta dej för sjömän

Hyrahyra.se
Butik Västra Götalands län
13 år

Sweeney Todd

Hyrahyra.se
Butik Gotlands län
13 år

Mr Bean 10 år - Del I

Hyrahyra.se
Butik Kronobergs län
13 år

Crouching Tiger, Hidden Dragon

Hyrahyra.se
Butik Kalmar
13 år

Skipped Parts - Sex, läxor...

Hyrahyra.se
Butik Dalarnas län
13 år

Hearts in Atlantis - Hjärta...

Hyrahyra.se
Butik Blekinge län
13 år

Phantom Quest Corp - Del 2

Hyrahyra.se

Tidigare annonser till salu

Bilbarnstolar  ·  Kungsbacka

Akta Graco "DuoLogic"

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
DuoLogic 2 är bilbarnstolen som växer med barnet och låter det åka bakåtvänt från födsel till 4-årsåldern. Du monterar stolen lika säkert med bilens två- eller trepunktsbälte eller med ISOFIX* om du har en nyare bil. Underförankringsband behövs inte! Insatsen är med sina plyschdynor bekväm även för det nyfödda barnet. Stolen är ställbar i tre lägen. * I stolens bas finns ett stödben som stabiliserar mot golvet samt fästen för monteringssystemet ISOFIX. Ord.pris 3495:-
2 795 kr
Blocket.se
Bilbarnstolar  ·  Motala

Bilbarnstol DUO LOGIC 2

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Akta Graco Duologic 2 är ett babyskydd/bilstol upp till 4 år (0-18 kg) med enkel och säker montering med ISOFIX. Stolen kan också monteras med bilbälte om man måste flytta den till någon annan bil. Inbyggt draghandtag och hjul gör att du kan dra babyskyddet kortare sträckor, och även montera utan bas, t.ex. i en annan bil. Fempunktsselen gör att stolen kan anpassas till det växande barnet. - Monteras med ett enkelt klick på basen. - Stödben och skyddsbygel för bästa passform i de flesta bilar. - Sidokrockskydd.
1 800 kr
Blocket.se
Bilbarnstolar  ·  Piteå

Akta Graco DuoLogic 2 0-4år

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Mindre än 3 år gammal bilbarnstol i absolut kanon skick. DuoLogic 2 är bilbarnstolen som växer med barnet och låter det åka bakåtvänt från födsel till 4-årsåldern. Du monterar stolen lika säkert med bilens två- eller trepunktsbälte eller med ISOFIX*. Underförankringsband behövs inte! Insatsen är med sina plyschdynor bekväm även för det nyfödda barnet. Stolen är ställbar i tre lägen. * I stolens bas finns ett stödben som stabiliserar mot golvet samt fästen för monteringssystemet ISOFIX. Stolen byggs om och justeras efter barnets ålder och storlek. Solskydd medföljer.
1 300 kr
Blocket.se
Bilbarnstolar  ·  Vaxholm

Akta Graco DuoLogic 2 Bilbarnstol med ISOFIX

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 20 dagar
- ISOFIX minimerar risken för felinstallation. - Bakåtvänd bilstol upp till ca 4 år (från födsel till ca. 18kg). Bakåtvänt är det säkraste sättet att åka bil på för ett litet barn. - Indikator som visar att bilstolen är säkert installerad - Stödben och skyddsbygel för bästa passform i de flesta bilar. - Fempunktssele. - Sidokrockskydd. - ställbar i tre lägen för att anpassar till olika ålder. - Nyskick! Nytt pris ca. 3,500:-
1 900 kr
Blocket.se
Bilbarnstolar  ·  Helsingborg

Bilbarnstol Akta Graco Duologic 2 ISOFIX

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Bilbarnstol Akta Graco Duologic 2 för barn mellan 0 och 18kg. Det innebär att man kan ha samma stol tills det är dags för en framåtvänd stol. En bas inkluderas som kan fästas med ISOFIX fästen eller med det vanliga säkerhetsbältet. Själva stolen har hjul så att man kan dra stolen, otroligt bra. Se demonstrationsvideo på denna länk: http://www.youtube.com/watch?v=KrmKpEN1148&feature=player_embedded Nypris ca 3500:-. Pris: 1600:- plus ev frakt.
1 600 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj