Allt till salu inom "akta graco duologic 2"

Sortering:
Höör
6 dagar

Barngrind

250 kr
Blocket.se
Umeå
14 dagar

Bältesstolar - Maxi-cosi, B...

500 kr
Blocket.se
Nacka
17 dagar

Bilbarnstol Acta Graco

350 kr
Blocket.se
Lund
18 dagar

Graco Enhance

1 000 kr
Blocket.se
Tumba
25 dagar

Disney CARS Bilbarnstol Gra...

600 kr
Blocket.se
Haninge
8 dagar

Audi A6 Allroad quattro 3.0...

30 000 kr
Blocket.se
Strängnäs
10 dagar

Bälteskudde

100 kr
Blocket.se
11 dagar

Akta hadknuten Persisk Bakt...

2 750 kr
Blocket.se
Hudiksvall
27 dagar

Bilbarnstol 0-13kg

300 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Bilbarnstolar  ·  Kungsbacka

Akta Graco "DuoLogic"

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
DuoLogic 2 är bilbarnstolen som växer med barnet och låter det åka bakåtvänt från födsel till 4-årsåldern. Du monterar stolen lika säkert med bilens två- eller trepunktsbälte eller med ISOFIX* om du har en nyare bil. Underförankringsband behövs inte! Insatsen är med sina plyschdynor bekväm även för det nyfödda barnet. Stolen är ställbar i tre lägen. * I stolens bas finns ett stödben som stabiliserar mot golvet samt fästen för monteringssystemet ISOFIX. Ord.pris 3495:-
2 795 kr
Blocket.se
Bilbarnstolar  ·  Motala

Bilbarnstol DUO LOGIC 2

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Akta Graco Duologic 2 är ett babyskydd/bilstol upp till 4 år (0-18 kg) med enkel och säker montering med ISOFIX. Stolen kan också monteras med bilbälte om man måste flytta den till någon annan bil. Inbyggt draghandtag och hjul gör att du kan dra babyskyddet kortare sträckor, och även montera utan bas, t.ex. i en annan bil. Fempunktsselen gör att stolen kan anpassas till det växande barnet. - Monteras med ett enkelt klick på basen. - Stödben och skyddsbygel för bästa passform i de flesta bilar. - Sidokrockskydd.
1 800 kr
Blocket.se
Bilbarnstolar  ·  Piteå

Akta Graco DuoLogic 2 0-4år

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Mindre än 3 år gammal bilbarnstol i absolut kanon skick. DuoLogic 2 är bilbarnstolen som växer med barnet och låter det åka bakåtvänt från födsel till 4-årsåldern. Du monterar stolen lika säkert med bilens två- eller trepunktsbälte eller med ISOFIX*. Underförankringsband behövs inte! Insatsen är med sina plyschdynor bekväm även för det nyfödda barnet. Stolen är ställbar i tre lägen. * I stolens bas finns ett stödben som stabiliserar mot golvet samt fästen för monteringssystemet ISOFIX. Stolen byggs om och justeras efter barnets ålder och storlek. Solskydd medföljer.
1 300 kr
Blocket.se
Bilbarnstolar  ·  Vaxholm

Akta Graco DuoLogic 2 Bilbarnstol med ISOFIX

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 20 dagar
- ISOFIX minimerar risken för felinstallation. - Bakåtvänd bilstol upp till ca 4 år (från födsel till ca. 18kg). Bakåtvänt är det säkraste sättet att åka bil på för ett litet barn. - Indikator som visar att bilstolen är säkert installerad - Stödben och skyddsbygel för bästa passform i de flesta bilar. - Fempunktssele. - Sidokrockskydd. - ställbar i tre lägen för att anpassar till olika ålder. - Nyskick! Nytt pris ca. 3,500:-
1 900 kr
Blocket.se
Bilbarnstolar  ·  Helsingborg

Bilbarnstol Akta Graco Duologic 2 ISOFIX

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Bilbarnstol Akta Graco Duologic 2 för barn mellan 0 och 18kg. Det innebär att man kan ha samma stol tills det är dags för en framåtvänd stol. En bas inkluderas som kan fästas med ISOFIX fästen eller med det vanliga säkerhetsbältet. Själva stolen har hjul så att man kan dra stolen, otroligt bra. Se demonstrationsvideo på denna länk: http://www.youtube.com/watch?v=KrmKpEN1148&feature=player_embedded Nypris ca 3500:-. Pris: 1600:- plus ev frakt.
1 600 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj