Quantcast
Till salu inom: ”

aktersnurror säljes

Tidigare annonser till salu

Begagnad plasteka med utombordsmotor och trailer säljes omgående. Båtshake, åror och ankare finns också. Bra utrustning för bad och fiske. Allt i gott skick. Trailern gör att man inte behöver någon båtplats. Det finns ramper för sjösättning på många ställen (två på Henån t. ex.) Jag säljer båten på grund av att den används sällan och att jag har tillgång till annan båt. Båten finns vid min sommarstuga där jag inte har internet så kontakta mig på tel. 0304-39324 i första hand och 070-5586495 i andra hand (dålig täckning)
Rum/Lägenhet i villa på Stora Essingen uthyres, fullt möblerad, för 1-3 personer veckovis under sommaren 2013, from vecka 23 tom vecka 35 a 10.000 kr per vecka. Då huset har sjömtomt finns badbrygga och roddbåt med aktersnurra finns. Städning, sänglinne, handdukar och parkeringsplats ingår. I ett rum står en säng och i det andra rummet står två sängar, där finns också tv. Bredband finns inte i fastigheten. Lägenheten uthyres nu månadsvis from 1/1-2012 tom 31/5 2012 a 15.000 kr per månad inklusive värme, vatten, el, sophämtning och parkeringsplats. Fler bilder finns att tillgå.
Cresent 53 DC,utan motor. Avstannat projekt med stora möjligheter för den händige.Pelle Petterson ritad båt.Fin i skrov och däck.Vinrutan felfri,kapellbågar,räcken,pollare,lanternor och stege är i utmärkt skick.Motorn är urtagen och hålet i akterspegeln är lappat.Bara att lägga i ny innombordare eller varför inte hänga på en aktersnurra? Fin och sjösäker båt för en billig penning. Hemmagjord,välfungerande trailer följer med. Pris endast 7500kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej nu skall båten bort den är mycket välvårdad och har gått en säsong i saltvatten jag köpte den från sjön Åsunden. Det är årsmodell 84:a både på båt och aktersnurra. Aktersnurran är en Johnsson 90hk med ny impeller och ny olja i växelhuset. En del utrustning ingår som tampar,dragg,fendrar,stävstege. Det är ett helt nytt kapell på från 2011 (det höga m.a.o. ståhöjd.) Finns intresse så ring mig jag kollar sällan mejlen.Priset kan diskuteras vid snabb affär. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.