Quantcast
Till salu inom: ”

aktersnurror säljes

Tidigare annonser till salu

Två rum och kök med uteplats. I närområdet finns en örtagård, kinesisk trädgård, fruktträdgård och mycket rosor. Inom området finns också tillgång till en vedeldad bastu. Roddbåt med aktersnurra och canadensare finns för uthyrning så att våra gäster kan upptäcka och njuta av Vätterns skärgård. I området finns också naturreservat utmed vätterns strand för vandring och bad. Allergivänligt Bastu Bredband Dusch El ingår Frys Husdjur ej tillåtna Kylskåp Matlagningsmöjligheter Micro Rökning förbjuden Separata sovrum Trädgård Tvättmaskin Utegrill Uteplats med utemöbler WC Veranda
Cresent 53 DC,utan motor. Avstannat projekt med stora möjligheter för den händige.Pelle Petterson ritad båt.Fin i skrov och däck.Vinrutan felfri,kapellbågar,räcken,pollare,lanternor och stege är i utmärkt skick.Motorn är urtagen och hålet i akterspegeln är lappat.Bara att lägga i ny innombordare eller varför inte hänga på en aktersnurra? Fin och sjösäker båt för en billig penning. Hemmagjord,välfungerande trailer följer med. Pris endast 7500kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej nu skall båten bort den är mycket välvårdad och har gått en säsong i saltvatten jag köpte den från sjön Åsunden. Det är årsmodell 84:a både på båt och aktersnurra. Aktersnurran är en Johnsson 90hk med ny impeller och ny olja i växelhuset. En del utrustning ingår som tampar,dragg,fendrar,stävstege. Det är ett helt nytt kapell på från 2011 (det höga m.a.o. ståhöjd.) Finns intresse så ring mig jag kollar sällan mejlen.Priset kan diskuteras vid snabb affär. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.