Quantcast
Till salu inom: ”

akustisk gitarr aria a551 vintage säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tillverkad 2009. Topp i röd gran, adirondack, och sidor och botten i mahogany. Gitarren är i perfekt skick utan några som helst repor, märken eller andra skador. Plektrumskyddet är bytt till ett Gibson "firestripe" i samma storlek (orginalet medföljer). Strängstiften är dessutom bytta till ben, istället för plast. En toppengitarr för den som söker en J-45 och ett rejält snäpp upp jämfört med Gibsons J-45 Standard. Lars
Ny Sigma DM18 akustisk gitarr Detta är en helt ny gitarr som vi levererar justerad och klar. Med den här gitarren får du vår utan kostnad vår gigbag som har 20mm stoppning, axelremmar samt en rejäl ficka. 1 års garanti mot fabrikationsfel. Vi skickar med bussgods och frakten ingår. Om du förbetalar till vårt konto i SE-banken betalar du inget extra men om du vill att vi skickar den mot efterkrav tillkommer 65.-. No1 Guitarshop är en specialaffär för gitarrintresserade. I vår butik har du mer än 200 nya, begagnade och vintage gitarrer att välja mellan. Vi är även ett musikställe miniformat då vi varje lördag kl. 14.00 har levande musik i butiken. Fritt inträde. Vi ligger vid Avenyen/Götaplatsen i centrala Göteborg alldeles bakom Stadsteatern.
Röjer lite i replokalen vid årstaberg, lättast att ses där om du vill provspela. Självklart går det att pruta på grejorna om det blir en seg försäljning. Mejla mig så hör jag av mig om du har en någorlunda moral i kroppen. jj labs rörstärkare 50 watt. ca 10år. Bra tryck i disten och fin ren kanal. foot switch ingår tyvärr ej! 3000 :- Akustisk Ibanez (China). Röd "sunburst" med pärlemor-inlägg. Inbyggd stämapparat och equalizer köpt av mig ny för 8 år sedan Några små dings, men inget allvarligt som måste åtgärdas. 2500:- Sg-modell av märket Vintage Ny gitarr, max 2 år på nacken. Köpt av mig för någon månad sen. Spelat ute med den 2 ggr, funkar bra. Mkt gitarr för den slanten. 1500:- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Gammal fin välvårdad nylonsträngad akustisk gitarr (Spansk gitarr) i mycket bra skick. Omsträngad med DÁddario strängar, ej spelad sedan dess. Tillverkad i Japan, ej Kina junk! Skickas helst inte utan hämtas i Majorna/Kungsladugård. Kan även möta upp i centrala Göteborg/Lindholmen. Ej intresserad av annat byte än mot kontanta pengar. Säljes pga plats och tidsbrist. Små barn tar mer tid än jag trodde.... Har även en Peavey Micro Bass förstärkare för elgitarr 400:- Båda i mycket bra skick. Bilderna från videon kan även ses här: http://postimg.org/gallery/1a7iq4t3e/ Fler bilder kan skickas vid intresse. Svårt att svara i telefon dagtid pga jobb. Vänligen maila eller skicka SMS.