Quantcast
Till salu inom: ”

akustisk gitarr morgan säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hejsan! Säljer nu min Roland Cube 60 (Nypris 4.150:-) och min Morgan fender stratcoaster kopia (Nypris 1500:-) Grejerna är köpta för ca 2 år sedan och är i bra skick! Säljes PGA tappat intresse för elgitarr och satsar endast på akustiskt. Ljudet är klockrent i förstärkaren och du kan ställa in till alla aktuella ljud som önskas! Gitarren är en utmärkt nybörjare gitarr. Gitarrstämmare medföljes om så önskas! Hör av er på telefon eller via mail. MVH
En helt underbar akustisk gitarr, av märket Morgan, med cutway. Det sitter en riktigt bra mikrofonförstärkare i den som låter kanon. Halsen är rak och fin och bandstavarna ser fina ut. Köpte denna underbara gitarr för ca 6 år sedan. Så det finns några dings som får den att se ännu trevligare ut. Det följer med en gigbag till gitarren. Gitarren kan skickas men då står köparen för frakten och är medveten om att den enbart har en gigbag. fler bilder kan ordnas. Ring eller maila.
Jag har lyckats samla på mig för många gitarrer igen så jag säljer av några stycken. Detta är en Morgan W300CETRW som jag köpte för ungefär 10 år sedan. Nypris då var ca 5000kr. Gitarren är i okej skick. Det finns en hel del mindre repor, och under klistermärket finns en lackskada. Gitarren är försedd med mikrofon men jag har inte testat den på många år och vet inte om den fungerar felfritt. Gitarren säljes i befintligt skick. Kom gärna och provspela den.
Rensning bland gitarrerna. Epiphone Les Paul Studio Gothic Mycket fint skick. Pris: 1800:- ----------------------------- Morgan Westerngitarr Fint skick. Stålsträngad. Inbyggda mickar. Pris: 800:- --------------------------- Sigma (Martin) Akustisk 60-tal. Fint skick för sin ålder. (saknar ett par strängar för tillfället) Nylonsträngad. Pris: 400:- Finns i centrala jönköping. Endast hämtning. Nybörjargitarr, elgitarr, gibson, fender.
Mycket fin och välvårdad Gitarr av märket Morgan säljes. Modell: Morgan W670SCE Natur (inbyggd mick) Hardcase tillhörande gitarren Morgan Softcase (från jam) Andra tillbehör som följer med: - Martin strängar - Fast Fret (strängbehandlingsmedel) - Capo - Slide - Stämapparat med inbyfd ackord, metronome etc - Verktyg till strängbyte - Luftfuktare - Ackordboken (bok) - Music Theory made easy (bok) - Guitar Chord Guru (bok) - Guitar Scale Guru (bok) - Tipbook (bok) - All Blues for jazz guitar Nypris: gitarr + övrigt ca 8000:-