Quantcast
Till salu inom: ”

akvarium 150l säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

hej! nu måste jag bli av med mitt Akvarium som är på ca 150 L har en massa små fiskar och en stor haj... värme-rör, luft-pump, har även två st rengörnings-pumpar en reserv.... massa mat och stenar osv.... allt man behöver nya lysrör m.m. för mycket att skriva... om ni undrar något bara att ringa och fråga... fler bilder kan skickas via E-post om så önskas! BVSA MVH Armen 0737-296 800
Bild 1: Fyra kar, helglas. från 150 liter till 250 liter. Inte så snygga fast duger till odling, var fyllda och täta nyligen. Pris: Bortskänkes bild 2 170 liter, helglas, bortskänkas Bild 3: ca 190 liter, med ställning, gammal lysramp, filterficka. Ramakvarium. Pris: 300 kr Samtliga kar har täckglas. Maila för mått. Karen är endast tömda och ej rengjorda, säljes på detta sätt. Först till kvarn!
Hej! Säljer mitt kära akvarium med alla tillbehör och 9 st malawi fiskar. Har haft akvariumet i ett år men flyttar nu hemifrån och har ej någon plats. Alla fiskar mår bra och akvariumet är i fint skick. Detta ingår: Akvarium 150 liter Filter Pump + massa andra tillbehör som tex färg lampor (blå) Svart träbänk 9 malawi fiskar 1 stor mal Ring eller maila. Hälsningar Mazi
Har ett 540l alukar med benställning som vi vill bli av med då vi tappat intresset. Mått är 160cm långt, 60cm brett, 60cm högt, 110cm högt med benställningen. Det är ett saltvattens akvarium från början. Ytterfilter (2400kr) dubbel lysramp med ett blått och ett aqua glow (nya 800kr), 2st doppvärmare, syrepump, rötter, dekorationer, slamsugare, termometer, flera algskrapor, bakgrunder, håvar, flertalet fiskar var av en mal på 30cm mm mm Slänger med ett till akvarium150l med lysramp i priset då vi vill bli av med allt! Pris är bud, skambud undanbedes, då ställer vi det i förrådet!
Akvarium på 150 liter med måtten 98 x 40 x 38 [cm]. Det som följer med akvariet är: -Ljusramp med lysrör -täckglas -pump -doppvärmare -analog vattentermometer -aluminiumställning -En säck med ca 8 kg korallsand (oanvänd) -fiskhov Akvariet har inte varit i drift på ca 3 år och jag kan därför inte garantera funktionen. Det fungerade dock bra när det senast användes, och har sedan dess stått tomt och orört i källaren.