Quantcast
Till salu inom: ”

sköldpadda akvarium säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag vill sälja mina två fina sköldpaddor tillsammans med ett stort akvarium. Sköldpaddorna är 6 år gamla och är gulbukade. De är väldigt självständiga och kräver inte mycket underhåll. Akvariet är 300 liter och kommer komplett med doppvärmare, pump, lysrör och dekorationstillbehör (bland annat två stora barkbitar där sköldpaddorna ligger och solar). OBS: Både lysröret och pumpen bör bytas ut så småningom. Priset kan diskuteras, det viktigaste är att sköldpaddorna får ett bra hem. Akvariet säljs inte utan sköldpaddorna och sköldpaddorna säljs inte separat, men om ni är intresserad av bara sköldpaddorna och inte akvariet går det att ordna.
Har två stycken Razorback mysk sköldpaddor (Sternotherus carinatus) som vi köpte som ett par till salu. Är ingen expert på sköldpaddor så kan ej garantera att det är ett par men dom trivs tillsammans och bråkar aldrig. Enligt dom tidigare ägarna så är dom 4-5 år gamla. Som fullvuxna blir dom inte större än ca 12 - 15 cm. Det följer med ett Aquael akvarium på 102 liter med välvd ruta i fint skick, pump, doppvärmare, grus och kolstenar. Dubbla lysrör med ett nytt UV-rör och en ny stor burk med foder. + några algätare som smyger runt. Har fler bilder att skicka om intresse finns.
Jag är på jakt efter ett nytt hem åt min sköldpadda. Anledningen är att jag ska flytta och inte längre har plats för den. Sköldpaddan har jag haft i ungefär 4 år, men den är ungefär 15 år gammal. Den är ganska stor och har ett brunt skal. Tillbehör till sköldpaddan är ett akvarium som är 110x40x40 stort. Även pump och doppvärmare, som är förhållandevis nya (cirka 1år gamla), följer med. Önskas bara sköldpaddan tar jag inte betalt. Men tillbehören kostar 150kr. Jag vill bara ha seriösa svar av er som verkligen vill ge sköldpaddan ett nytt hem.
Säljer min sköldpadda pga att min tid inte räcker till längre. Köpte den som liten sommaren 2006. Den är döpt till Kim då jag inte vet om det är en hona eller hane. Kim är ca 1,5dm från nos till svans (ska bli stor) Ingår i priset: Akvarium L: 150cm D: 50cm H: 50cm (375liter) Ligghylla (ligger på ytan) grus och stenar 2st malar (ca 1dm) Pris: 1000kr för sköldpadda, akvarium m.m
Hej. Vi heter Skalman och Tyson. Vår akvarium har gått sönder och vi bor i badkaret just nu. Vår ägare har inte råd med ett nytt akvarium just därför måste vi flytta till ett hem där vi kan bli omhändertagna. viktiga är att ni verkligen tar hand om oss. Vi är 3 år gamla och har bott ihop sedan dess. Vi är nyfikna på omgivningen och är personliga. Ring eller maila vår ägare.