Quantcast
Till salu inom: ”

alaska pulkan se säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Kero är en Alaska huskey som är fött 1 maj 2011. Han är en jätte glad, kärleksfull och busig hund med mkt energi. med tanke på hans energi kommer Han att bli en jätte bra draghund till dig som gillar att åka skidor, spark, pulka och cykla. Han är van vid katter och småbarn. Ring för mer info. priset betyder inget för oss, bara vi vet att Han kommer till ett bra hem.
Venture 600 triple med pulka, 450 mil, en ägare (nämligen jag), mycket fin, nyservad. Handtagsvärmare både fram och bak, extra eluttag, förvaringsbox. Det sitter ett BK-system på den, så att de som sitter i pulkan mår bra. Pulkan är en Alaska, mycket bra åkkomfort, skön att dra, med ryckfritt drag, kapell och förvaringslådor (ej med på bild). Svarar på frågor endast med mobil
Alaska skoterpulka säljes.
Freja Regnr: S49520/2008 Letar efter bra hem. Freja är en snäll och trevlig tik från 2008. Hon är en välligt bra ledarhund i hundspann. Hon är dominant mot andra tikar men går bra med hanar. Hon behöver nån som har mycket tid. Hon är välligt smart och kräver mycket rörelse. Perfekt för pulka eller sällskap.
Alaska Sled används som kälke, doning eller älgdragare bakom ATV, fyrhjuling, eller skoter. Perfekt för dig som enkelt vill ordna transporter ute i terräng, dra timmer eller älg. Sommar som vinter! Tillverkas av slitplast som är slagtåligt ner till -50 grader. Du drar den lätt över myr, åker och i skogs- och fjällterräng. Om du också kör i mycket stenig terräng kan du komplettera med slitskenor som du enkelt monterar själv. För att dra din Sled med kulhandske bakom skotern kan du enkelt monera dit en dragögla istället och styrskenor för bättre följsamhet och styrförmåga på snön. Finns i 3 storlekar: Alaska Sled "Fiske" Mått 45 x 245 cm Pris: 3.650kr inkl moms. Alaska Sled "Allround" Mått 72 x 295 cm Vikt 14kg. Pris: 4.900kr inkl moms. Alaska Sled "Mega" Mått 110 x 420 cm eller 90 x 420 cm. Vikt 23kg. Pris: 7.900kr inkl moms. Material på samtliga pulkor: 4 & 6 mm UHMW (Ultra High Molecular Weight) plast Välkommen in till oss på NAViS på en god kopp kaffe! Finansiering möjlig via WASA Kredit.