Quantcast
Till salu inom: ”

albin snipa säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej, Jag har en träsnipa som är plastad i skrovet med trä överbygge. Båten är helt nyrenoverad, Lackad, plastad och målad. I båten sitter det en Albin 0-11 encylindrig bensinare som är färskvattenkyld och har elstart. Motor är bensinsnål och går mycket bra. Till båten finns ett kapell som är fint och helt, till båten finns också fendrar och en service låda. Jag hade tänkt mig 35000 eller högstbjudande. Båten ligger nu i Hörviks hamn i Sölvesborgs kommun, Mvh John.
Vi vill inte att denna dam hamnar utan en vårdande ägare, så vi sänker nu priset. Här har ni damen som har charm, kvalitet och historia. Denna skönhet, Snäckan, är en vacker snipa i massiv ek, byggd på 50-talet. Pga att vi båda fått familjer finns det nu för lite tid för att göra henne rättvisa. Inombordare Albin O.21 och en mindre ruff att vila i finns i fören. Allt är i gott skick och hon är "vår-fixad", dvs redo att läggas i vattnet! Detta är ett super-pris!
Albin O-411 med backslag. Har suttit i min snipa och gått fint hela sommaren. Nu har jag bytt till diesel så säljer därför denna motor. Nytt tändsystem för över 2000 kronor. '*Tändstift *Rotor *Tändkablar *Fördelarlock *Brytare *Tändspole OBS! Nya tändsystemet ej monterat på bild OBS! Lite packningar har också bytts. Pris: 6500:- Billigare vid snabb affär! Finns i Borlänge.
har en snipa som till 90% är nerslipad och klar för behandling,bäddbar ruff,albin motor(4cyl)bensin,slipjobb kvar,ingen utsällningsbåt,fin och hel i skrovet,står på vagn .nytt jobb och har ingen tid att slutföra projektet inför sommaren kan tänkas byta mot snöskoter,cross/enduro/fyrhjuling eller annat roligt, kan ta pengar imellan, men lägger inga. bytesvärde 25-30000:-