Allt till salu inom "amal förgasare"

Sortering:
JB 150 motor
Skurup
2 månader

JB 150 motor Visa liknande

3 800 kr
Blocket.se
Yamaha Fs1
Gävle
3 månader

Yamaha Fs1 Visa liknande

27 000 kr
Blocket.se
Rickman CR Triumph
Karlskrona
3 månader

Rickman CR Triumph Visa liknande

150 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

70cc cylinder och 19mm förgasare

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 25 dagar
Hej! Säljer en 70cc cylinderkit av märket Mallosi för mopeder med Minarelli luftkylda motorer och en 19mm bult on förgasare av märket Arreche Amal. Både cylinder och förgasare är körda ca 2 mil, allt är som nytt. Nypriset på cylinderkitet är 1299kr på twostroke.se. Nypriset på förgasaren är 719kr på twostroke.se. Säljer båda sakerna tillsammans för endast 1300kr prutat och klart. OBS!! Prutare och skojare undanbedes, endast för seriösa köpare, andra hänvisas till att göra något annat.OBS!! Sakerna skickas INTE, köparen får komma hit och hämta dom.. Ring för mer info, kollar sällan mailen.
1 300 kr
Blocket.se
Motorcyklar  ·  Ljusdal

Vincent Comet 1952

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Påbörjat renoveringsobjekt, var tänkt som ett classic racing projekt. Har legat i delar i många år, jag har hängt ihop delarna bara för att det lättare ska gå att bedömma vad som ingår. Matchande nummer och samtliga ägare kända sedan cykeln köptes ny i Ånge. Toppen och framgaffeln är nyrenoverade. Jag skickar gärna bilder på de lösa delar som finns. Pris med orginaldelarna 65000:- eller bästa bud. Pris med racing delarna 75000:-, då ingår Smiths varvräknare, manuell BTH magnet, ny 5-växlad Quaife drevsats, smidd Cosworth kolv, racing bromssköldar, ribbade trummor fram, Amal GP förgasare och lita andra delar.
65 000 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Jämtlands län

Gilera stalker 02

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
hej, skulle vilja kolla intresset på min stalker som är en 30 moppe då jag har lessnat på den. en del grejer som sitter på, dubbeloptik BCD. polini - variatorkit super speed 9 rulli. motorforce - cyliderkit (racing) 70cc arreche - förgasare (amal) 19mm motorforce - vevparti (racing) urpluggat zx rör. det enda felet är att den flödar men det är nått med förgasaren som måste fixas inte svårt för den händiga. den är inte inkörd för har knappt kört nått med den efter jag bytte till 70cc, sen får bilderna prata för sig själv vad annat som är gjort. har inte bråttom med att få iväg den så skambud undanbes. årets julklapp?
0 kr
Blocket.se
MC-delar och Tillbehör  ·  Nyköping

Triumph 60 tals delar

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 18 dagar
2 st förgasare MK2 Amal 30mm, fina 500kr st. Förgasarna Sålda:) Verktygskåpa 63-66. 500kr. Oljetank tidigmodell vet ej årtal. 500kr. Bra skick på samtliga delar. Har även mera delar till Triumph ring och fråga.
500 kr
Blocket.se
Motorcyklar  ·  Olofström

Bsa goldstar cafe racer-1955

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
bb34 gs,motor helrenoverad,atrc smiths racing speedo,alu handtag,handgjord solo sadel,special racing bromsköld fram med dunlop alu fälg,weinman alu fälg bak, amal mk2 smothbore förgasare ,std växelåda mm,har gått ca 100mil efter renovering bara att köra, ny besiktigad i maj utan anm,en härlig cafe goldstar som väcker uppmärksamhet..OBS om du bara ska pruta eller snacka så ring ej,finns säkert andra sociala nätverk,har arbete.... 69.000kr eller högst bjudande...
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj