Quantcast
Till salu inom: ”

amal förgasare säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

FÖRGASARE
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Säljer en 70cc cylinderkit av märket Mallosi för mopeder med Minarelli luftkylda motorer och en 19mm bult on förgasare av märket Arreche Amal. Både cylinder och förgasare är körda ca 2 mil, allt är som nytt. Nypriset på cylinderkitet är 1299kr på twostroke.se. Nypriset på förgasaren är 719kr på twostroke.se. Säljer båda sakerna tillsammans för endast 1300kr prutat och klart. OBS!! Prutare och skojare undanbedes, endast för seriösa köpare, andra hänvisas till att göra något annat.OBS!! Sakerna skickas INTE, köparen får komma hit och hämta dom.. Ring för mer info, kollar sällan mailen.
Påbörjat renoveringsobjekt, var tänkt som ett classic racing projekt. Har legat i delar i många år, jag har hängt ihop delarna bara för att det lättare ska gå att bedömma vad som ingår. Matchande nummer och samtliga ägare kända sedan cykeln köptes ny i Ånge. Toppen och framgaffeln är nyrenoverade. Jag skickar gärna bilder på de lösa delar som finns. Pris med orginaldelarna 65000:- eller bästa bud. Pris med racing delarna 75000:-, då ingår Smiths varvräknare, manuell BTH magnet, ny 5-växlad Quaife drevsats, smidd Cosworth kolv, racing bromssköldar, ribbade trummor fram, Amal GP förgasare och lita andra delar.
hej, skulle vilja kolla intresset på min stalker som är en 30 moppe då jag har lessnat på den. en del grejer som sitter på, dubbeloptik BCD. polini - variatorkit super speed 9 rulli. motorforce - cyliderkit (racing) 70cc arreche - förgasare (amal) 19mm motorforce - vevparti (racing) urpluggat zx rör. det enda felet är att den flödar men det är nått med förgasaren som måste fixas inte svårt för den händiga. den är inte inkörd för har knappt kört nått med den efter jag bytte till 70cc, sen får bilderna prata för sig själv vad annat som är gjort. har inte bråttom med att få iväg den så skambud undanbes. årets julklapp?
bb34 gs,motor helrenoverad,atrc smiths racing speedo,alu handtag,handgjord solo sadel,special racing bromsköld fram med dunlop alu fälg,weinman alu fälg bak, amal smothbore förgasare ,std växelåda mm,har gått ca 100mil efter renovering bara att köra, ny besiktigad i maj,en härlig cafe goldstar som väcker uppmärksamhet.. 69.000kr eller högst bjudande...
2 st förgasare MK2 Amal 30mm, fina 500kr st. Förgasarna Sålda:) Verktygskåpa 63-66. 500kr. Oljetank tidigmodell vet ej årtal. 500kr. Bra skick på samtliga delar. Har även mera delar till Triumph ring och fråga.