Quantcast
Till salu inom: ”

edelbrock förgasare säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Denna förgasaren är framtagen för att användas på standard och lite vässade small-block maskiner. Passar även vissa mindre big-blocks. Edelbrock's Performer förgasare består av två aluminiumdelar. Aluminium leder väck värme bättre än t.ex zink, som många andra förgasare är gjorda av. Det finns inga packningar under bränslenivån i förgasaren, detta för att minska risken för läckage. Det finns heller inga plastdelar eller ventiler att fördärva. Munstyckena är lätta att byta. Manual ingår när man köper en Edelbrock förgasare. Manualen är mycket utförlig och behandlar både teori och praktisk användning.
tja nu ska jag sälja fyrhjulingen pga tidsbrist. sitter ett fmf trimmsystem på samt medföljer det en edelbrock trimm förgasare (den är felbestyckad) därför sitter orginalförgasaren på funkar bra den ser ruskigt solblekt ut på bilden det är den inte i verkligheten den finns i tullinge jag kan även tänkas byta den mot en båt eller något annat roligt jag är INTE ute efter mejlvänner om ni är intresserade så ringer ni tel: 073 84 74 124 bvsa mvh Anton
Har en caprice som har customlack & slotmagfälgar samt edelbrock förgasare och luftburk. Headers följer med, dom har raka rör och 1 ljuddämpare på varje. Sitter en nyare 305:a under huven och den har bara gått 8000 mil. Dock har en frysplugg dragit p.g.a föregående "köpare", men en hel karta med nya fryspluggar medföljer. Den ska Självklart tas på släp, så inga frågor om den går att köra tack. Ska ha 25.000:- men kan gå ner till 20.000:- vid rakabajsarsnabb affär.
Har en caprice som har customlack & slotmagfälgar samt edelbrock förgasare och luftburk. Headers följer med, dom har raka rör och 1 ljuddämpare på varje. Sitter en nyare 305:a under huven och den har bara gått 8000 mil. Dock har en frysplugg dragit, men en hel karta med nya fryspluggar medföljer. Den ska SJÄLVKLART tas på släp, så inga frågor om den går att köra tack. Ska ha 25.000:- men kan gå ner till 20.000:- vid rakabajsarsnabb affär. Säljes p.g.a husrenovering.
Thunderbird 71 one of its kind ombyggd till flakbil i usa. Sitter en 302a med ny edelbrock förgasare/insug, flexfan. OD låda går billigt billig veteran helförsäkring 780 kr om året de som är att göra är att sätta tbx avgassystemet för bytte växellåda sen är de bara att besikta så har du en bil du kan vara ensam om att ha. finns på garaget http://www.garaget.org/?car=285568&image=2680906 Ring eller maila för mer info ¨ pris bud.. Kom gärna med bytesförslag så länge de är en usa bil med v8 och under 1980 så är de intressant