Quantcast
Till salu inom: ”

holley förgasare säljes

Förgasare

Halmstad
Cheva 383

Tidigare annonser till salu

En -86 El Camino i bruksskick som går bra. Annan kam och Holley förgasare, bromsad till 212 hästar. Fina sommardäck på 19" fälgar, dubbade vinterdäck på plåtfälgar och en extra omgång sommardäck (kromfälgar) finns också. Motorvärmare och kupéuttag. Olja i motor och växellåda bytt i somras. Skattad och besiktad i februari. DVD-stereo med USB m.m. "Sheriff"-bågen har aldrig varit monterad men följer med. Det dåliga är att lacken inte är den bästa också finns det rost här och där, värst i förardörren men det följer med plåtar för att byta ut nederdelen av båda dörrarna.
Ny renoverad, Bl a ny förgasare Holley. Motor och vxl låda ny servade. Nya däck på, 255 bak och 215 fram. Sofforna är i skinn. Allt fungerar förutom ac. Går som en klocka, motor och vxl låda i topp skick. Dubbla pipor, Mullrar som den ska ;) Ej besiktigad pga att den har varit hos mecken hela sommaren. Men allt är fixat så att den ska gå igenom. Passa på att köpa den nu, snart är den skattebefriad och då blir den dyrare. Pris kan diskuteras vid mycket snabb affär. Mvh Fredrik
Ford Coupe Deluxe Mätarställning: 4887 mil Färg: Röd Karosseri: Sportkupé Info: Automatisk växellåda, Ford de luxe med helrenoverad stålkaross med chevrolet 350 ci. med turbo 350 automatlåda. Med holley förgasare. Kromade ventilkåpor och luftfilter. Dubbelt draget avgassystem. Servo styrning och skivbromsar fram. Original fälgar med kromad snobbring. Kapslar med ford loggan. Air condition som blåser kallt, tilt ratt. En riktigt fin lackering. Öppnar man dörrarna så ser man en snyggt uppsydd inredning i matchande färg. Även i bakluckan är inredd i samma stil som inredningen. En riktig ögonsten att glida runt i.