Allt till salu inom "babysitter blocket"

Sortering:
Babysitter
Båstad
Idag

Babysitter Visa liknande

275 kr
Blocket.se
Babysitter
Luleå
Idag

Babysitter Visa liknande

150 kr
Blocket.se
Babysitter
Tumba
Idag

Babysitter Visa liknande

200 kr
Blocket.se
Babysitter
Butik

Babysitter

199 kr
NYTT Ginza
Babysitter taupe stål
Butik

Babysitter taupe stål

779 kr
NYTT Buyersclub
Visar sida 1 av 164

Tidigare annonser till salu

Barnartiklar  ·  Örebro

Babysitter - som ny

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i Igår
En i stort sett ny och knappt använd babysitter i unisex-färg med små leksaker på en båge att titta på och "leka" med (avtagbar). Steglös inställning av ryggen och sätet - liggande eller sittandes, med gungfunktion. Extra mjuk och skön. Lämplig från det att barnet är ca 2 veckor upp till 12 kg. Stadig och säker. Handtag att enkelt lyfta med sig den beroende på vart du är. Enkelt och ta av tyget för att tvätta. (ordinarie pris 695,-)
300 kr
Blocket.se
Barnartiklar  ·  Hisingen

Barn artiklar

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Gå stol 150 kr Hoppgunga 200 kr Bärsele 250 kr babysitter 50 kr Ta allt för 500 kr Mob:0763-382021
500 kr
Blocket.se
Barnartiklar  ·  Göteborg

Babysitter BABY BJÖRN

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i Igår
Baby Björn Babysitter Balance. Vändbar sits som kan bli Svart eller röd. Är i mycket fint skick. Kommer från djur och rökfritt hem. Från leverantör: Rolig och naturlig gungning I BABYBJÖRN Babysitter Balance omvandlas barnets egna rörelser till rolig och rogivande gungning samtidigt som balansen och motoriken tränas och du får händerna fria en stund. BABYBJÖRN Babysitter Balance har tre användningslägen: leka, vila och sova. Den kan dessutom vikas ihop till kompakt transportläge och är då lätt att packa ner eller ställa undan när den inte används.
500 kr
Blocket.se
Barnartiklar  ·  Göteborg

Babysitter Sweetpeace

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Nu har vårt barn växt ur sin extra famn som vyssar honom till ro. Stolen som gungar barnet är i avslappnande material och färger och har varit en riktig tillgång för oss! Perfekt nu till sommaren med suffletten som dämpar ljus och ger skydd. Nypris i butik: 2 295 ;- Ett riktigt fynd som ni kommer att vara mycket nöjda med! Produktfakta Från 0-9 kg i stativet. Från 0-11 kg på golvet som babysitter Flexibel: kan också användas som fristående babysitter på golvet Barnet ligger högt och kan se föräldrarna och känna sig delaktig Ryggstödet är ställbart i 3 lägen 6 hastigheter och 2 mjuka vibrationshastigheter Fungerar med el eller batterier.
1 200 kr
Blocket.se
Barnartiklar  ·  Eslöv

Bärsele, babysitter, spjälsängsskydd

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Nu säljer jag vårt bärsele easyrider. Nyinköpt och endast använd till min dotter i 2 månader. Från 3.6kg- 9.1kg. Kan användas så att barnet sitter framåt och vänd mot bröstet. Enkel att använda. Ingår: Bärsele, lådan till och beskrivning. Pris: 150 kr Babysitter Titaniumbaby röd. Väl använd men ser ut som ny. Både ryggstödet och benstödet kan regleras så att barnet sitter så bekvämt som möjligt. Vaggfunktion som man kan spärra så att det blir utan. Pris: 100kr Spjälsängsskydd gul. Pris: 50 kr Skickas inte, hämtas! Prutat och klart.
50 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj