Quantcast
Till salu inom: ”

babysitter blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Babysitter

Falun

Tidigare annonser till salu

En i stort sett ny och knappt använd babysitter i unisex-färg med små leksaker på en båge att titta på och "leka" med (avtagbar). Steglös inställning av ryggen och sätet - liggande eller sittandes, med gungfunktion. Extra mjuk och skön. Lämplig från det att barnet är ca 2 veckor upp till 12 kg. Stadig och säker. Handtag att enkelt lyfta med sig den beroende på vart du är. Enkelt och ta av tyget för att tvätta. (ordinarie pris 695,-)
Gå stol 150 kr Hoppgunga 200 kr Bärsele 250 kr babysitter 50 kr Ta allt för 500 kr Mob:0763-382021
Baby Björn Babysitter Balance. Vändbar sits som kan bli Svart eller röd. Är i mycket fint skick. Kommer från djur och rökfritt hem. Från leverantör: Rolig och naturlig gungning I BABYBJÖRN Babysitter Balance omvandlas barnets egna rörelser till rolig och rogivande gungning samtidigt som balansen och motoriken tränas och du får händerna fria en stund. BABYBJÖRN Babysitter Balance har tre användningslägen: leka, vila och sova. Den kan dessutom vikas ihop till kompakt transportläge och är då lätt att packa ner eller ställa undan när den inte används.
Nu har vårt barn växt ur sin extra famn som vyssar honom till ro. Stolen som gungar barnet är i avslappnande material och färger och har varit en riktig tillgång för oss! Perfekt nu till sommaren med suffletten som dämpar ljus och ger skydd. Nypris i butik: 2 295 ;- Ett riktigt fynd som ni kommer att vara mycket nöjda med! Produktfakta Från 0-9 kg i stativet. Från 0-11 kg på golvet som babysitter Flexibel: kan också användas som fristående babysitter på golvet Barnet ligger högt och kan se föräldrarna och känna sig delaktig Ryggstödet är ställbart i 3 lägen 6 hastigheter och 2 mjuka vibrationshastigheter Fungerar med el eller batterier.
Nu säljer jag vårt bärsele easyrider. Nyinköpt och endast använd till min dotter i 2 månader. Från 3.6kg- 9.1kg. Kan användas så att barnet sitter framåt och vänd mot bröstet. Enkel att använda. Ingår: Bärsele, lådan till och beskrivning. Pris: 150 kr Babysitter Titaniumbaby röd. Väl använd men ser ut som ny. Både ryggstödet och benstödet kan regleras så att barnet sitter så bekvämt som möjligt. Vaggfunktion som man kan spärra så att det blir utan. Pris: 100kr Spjälsängsskydd gul. Pris: 50 kr Skickas inte, hämtas! Prutat och klart.