Quantcast
Till salu inom: ”

amstaff hundbur säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Ensamhunden
F
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Pyramidbur säljes Längd 75cm Bredd 50cm Höjd 60cm Buren är obefintligt använd och har absolut inga skavanker. Dörrar på båda sidor med dubbla låsfunktioner, (Lyft och Spärr) Säljes då jag ej har en hund som får plats i den. Jag har använt den till en Amstaff/pitbull eller 2 dansk svenska gårdshundar utan problem. Buren finns i Ösmo men kan eventuellt levereras till Stockholm eller Åkersberga dagtid.
Hej Ska sälja min Mim Safe hundbur. Jag köpte den ny för ett år sedan och har använt den väldigt lite. det är en enkelbur storlek L. Det är en krocksäker bur som skjuter ihop sig vid en kollision bakifrån. Buren är robust och säker och passar de flesta kombibilar. Buren går att justera i djup-led. Buren går även att låsa med nyckel som medföljer. Passar hundar som är medelstora och mindre ex. amstaff, softi etc etc. Nypris 4200 kronor.
Född okt 2012. Super trevlig, älskar allt och alla. Van med barn och andra hundar.är försäkrad i sveland, vaccinerad, avmaskad, chippad vet besiktning finns ifrån december. Säljes endast pga av sjukdom i familjen. Hennes matskål, halsband, koppel, filtar och stor hundbur medföljer. 4000kr. Skicka ett mail och berätta om dig och din familj. Endast seriösa svar. Bilder kan mailas. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej! Nu ska jag sälja min hundbur, det är en stor bur med öppning på kortsida samt långsida, den är godkänd för 80kgs hund för 6 timmar enligt tillverkaren när jag köpte den. jag har haft min rottwijler i den och vid annat tillfälle två st amstaff runt 30-35kg vardera samtidigt utan några som helst problem. detta är hundburen för dig som bryr dig om din bästa vän. Höjd: 78 cm Bred: 70 cm Längd/djup: 107 cm Hade tänkte mig 3500 i och med jag köpte den nya för ett år sedan för nästa 6000 hundburen finns ca 1mil utanför jönköping
AKUT! måste tyvärr sälja min fina amstaff tik på 5 månader pga allergi. allergin blir vara värre för mitt barn så måste därför hitta ett nytt hem till våran tjej, som är jätte go,rumsren. hon är också väldigt lätt lärd. hon är van med barn och andra hundar. vi skickar med en hundbur, alla hennes leksaker samt mat skålar m.m ring på 0587-27903 sms kan man skicka på 0764-095733 fler bilder kan skickas via majl