Till salu inom

"omplacering amstaff säljes"

Österåker
3 dagar

Omplacering

6 000 kr
Blocket.se
Jönköping
4 dagar

Myskille 2 år omplacering

4 000 kr
Blocket.se
Sverige
Idag

Staff valpar

16 000 kr
Blocket.se
Huddinge
Idag

Omplacering tillgiven kille

800 kr
Blocket.se
Sollentuna
Idag

Amstaff Bully

15 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Malmö

Snäll tik för omplacering

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Hejsan! Jag har en jättesnäll amstaff tik som är ett och ett halvt år och väldigt liten för sin ras! På grund av förändrad familjesituation måste jag tyvärr hitta ett nytt hem till henne. Hon är snäll och busig, väldigt van vid barn och andra hundar. Jag önskar att hon kommer till ett kärleksfullt hem där det finns mycket tid för henne, och där hon kan vara ute och springa mycket, helst utanför stan! Hon är vit och svart och ser ut som en liten ko=) jag skickar gärna bilder! Hon är chippad, vaccinerad, och försäkrad! Tacksam för svar! Elin
500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Hässleholm

Omplacering av underbar hund

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Igår
Hej, vi måste nu tyvärr omplacera våran underbara kille Rex p.g.a ändrade arbetsförhållande. Han är en Amstaff på lite mer än 1 år. Snäll och go på alla vis, busig, valpig och riktigt mysig. Han kan sitt, kom, stanna, hit,fot o.s.v Vi ser gärna att han kommer till någon med storhundvana och mycket tid för han. Gärna där han kan vara ute mycket och springa fritt. Han är katt och barn van. Han är chippad och vaccinerad. Hör av er vid intresse. på 0738719012 eller 0765568322. OBS: endast seriösa folk...
1 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Stockholms län

En vacker och snäll amstaff för omplacering

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hejsan... Tyvärr så måste vi nu hitta ett nytt hem till vår ögonsten på grund av brist på tid. Han är 1,5 år och är Chippad,avmaskad och registrerad i SKK. Han har en stamtavla och är väldigt social. Att ni har erfarenhet av Amstaffhundar är ett krav, för att vi vill att han ska hamna hos någon som kan aktivera honom och som har tid och ork för att dessa hundar är fulla av energi.
4 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Sollentuna

Amstaff till omplacering, världens snällaste

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 17 dagar
Freja är en 9 månader gammal amstaff/rottis med ett glatt och ivrigt temperament. Hon är hur snäll som helst och älskar allt och alla, ibland lite för mycket...:) Jag måste tyvärr göra mig av med henne pga tidsbrist då jag jobbar mer än vanligt och allergi i hemmet. Jag söker ett varmt kärleksfullt hem till min lilla prinsessa. Gärna villa med tomt så hon får springa av sig. Hon går väldigt bra ihop med andra hundar och med katter funkar hon också. Hon har inga erfarenheter av mindre barn. Stamtavla, vaccinationsintyg och vetrinärsbesiktingspapper finns!
2 800 kr
Blocket.se
Hund  ·  Falköping

Amstaff hane

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 26 dagar
Omplacering 1,5 år gammal kastrerad hane. Väldigt energiskt och behöver motion och lek dagligen. Vi ger inte bort han till vilken person som helst utan det är kontakt minst 6 månader efter omplaceringen så vi ser att han mår bra. För övrigt är han rumsren, kan sitt o ligg , tass och varsågod. Van vid småbarn och andra hundar! Ring för mer info!
3 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj