Quantcast
Till salu inom: ”

omplacering amstaff säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hejsan! Jag har en jättesnäll amstaff tik som är ett och ett halvt år och väldigt liten för sin ras! På grund av förändrad familjesituation måste jag tyvärr hitta ett nytt hem till henne. Hon är snäll och busig, väldigt van vid barn och andra hundar. Jag önskar att hon kommer till ett kärleksfullt hem där det finns mycket tid för henne, och där hon kan vara ute och springa mycket, helst utanför stan! Hon är vit och svart och ser ut som en liten ko=) jag skickar gärna bilder! Hon är chippad, vaccinerad, och försäkrad! Tacksam för svar! Elin
Hej, vi måste nu tyvärr omplacera våran underbara kille Rex p.g.a ändrade arbetsförhållande. Han är en Amstaff på lite mer än 1 år. Snäll och go på alla vis, busig, valpig och riktigt mysig. Han kan sitt, kom, stanna, hit,fot o.s.v Vi ser gärna att han kommer till någon med storhundvana och mycket tid för han. Gärna där han kan vara ute mycket och springa fritt. Han är katt och barn van. Han är chippad och vaccinerad. Hör av er vid intresse. på 0738719012 eller 0765568322. OBS: endast seriösa folk...
Hejsan... Tyvärr så måste vi nu hitta ett nytt hem till vår ögonsten på grund av brist på tid. Han är 1,5 år och är Chippad,avmaskad och registrerad i SKK. Han har en stamtavla och är väldigt social. Att ni har erfarenhet av Amstaffhundar är ett krav, för att vi vill att han ska hamna hos någon som kan aktivera honom och som har tid och ork för att dessa hundar är fulla av energi.
Freja är en 9 månader gammal amstaff/rottis med ett glatt och ivrigt temperament. Hon är hur snäll som helst och älskar allt och alla, ibland lite för mycket...:) Jag måste tyvärr göra mig av med henne pga tidsbrist då jag jobbar mer än vanligt och allergi i hemmet. Jag söker ett varmt kärleksfullt hem till min lilla prinsessa. Gärna villa med tomt så hon får springa av sig. Hon går väldigt bra ihop med andra hundar och med katter funkar hon också. Hon har inga erfarenheter av mindre barn. Stamtavla, vaccinationsintyg och vetrinärsbesiktingspapper finns!
Omplacering 1,5 år gammal kastrerad hane. Väldigt energiskt och behöver motion och lek dagligen. Vi ger inte bort han till vilken person som helst utan det är kontakt minst 6 månader efter omplaceringen så vi ser att han mår bra. För övrigt är han rumsren, kan sitt o ligg , tass och varsågod. Van vid småbarn och andra hundar! Ring för mer info!