Allt till salu inom "anatomisk latex kudde wonderland"

Sortering:
TV Bänk
Ystad
Idag

TV Bänk Visa liknande

400 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Sovrum  ·  Borås

Skön och sval latexkudde från Wonderland

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Fick dubbletter av en mycket skön kudde. Den heter Wonderland och är en latexkudde. Jag trivs väldigt bra med den jag sover på. Den är både sval och håller formen! Storlek: 50x60 och 8 cm hög. Från förpackningen: Ger gott stöd Lång livslängd Tvättbar Allergivänlig Behagligt bomullstyg Håller alltid formen Nypriset är 895 kr Eftersom att den är oanvänd och fortfarande i sin förpackning (ej upplockad) så säljer jag den för 700 kronor!
700 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Göteborg

Anatomisk latex kudde från Wonderland

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Säljer 2st anatomiska latexkuddar från Wonderland. Måtten är 50x60x12. Alltså en ganska låg kudde. Kuddarna är tillverkade i naturlatex, detta innebär att dom inte tappar formen, så som en dunkudde kan. Natur materialet gör även så att kudden är sval. Wonderland är en av nordens största sängtillverkare, så kuddarna är av högsta kvalitet. Kuddarna är helt nya och aldrig använda. Ordpris är 815:-/st. Säljes till högstbjudande. Hämtas i Göteborg
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Malmö

Bumbo, Babysitter, Babygym, Candide kudde

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Babygym i plast 100 kr Candide Kudde Panda Baby 100 kr Kudden är en liten, smidig och säker babykudde med ergonomisk form för att förhindra platthuvud minimera kvävningsrisken och behålla nackens raka linje. Kudden har en anatomisk urgröpning för att avlasta trycket på babyns skalle och höjer inte huvudet nämnvärt. Den har ett fast innehåll av exklusiv ultramjuk viscoelastiskt skum (memoryfoam). Viskoelasticitet har en unik tryckavlastande egenskap som är idealiskt mot babyns mjuka skalle, så att inga deformiteter uppstår. Fyllningen är dessutom formpressad och innehåller inga lösa partiklar som kan orsaka kvävning eller att babyn inandas sin egen utandningsluft. Kudden rekommenderas från nyfödd till ca 6 månader Babybjörnen Babysitter med leksak 400 kr Tiny Love Babygym 350 kr Röd Bumbo 250 kr Allt är i fint och välskött skick. Kommer från rök- och djurfritt hem.
0 kr
Blocket.se
Sovrum  ·  Umeå

Madrasser av dyr kvalite & kuddar

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 19 dagar
Zonad T-latex 60 mm Bäddmadrasser - Latex Toppmodellen bland bäddmadrasserna. Med kärna av zonindelad naturlatex och skulderzon får du den bästa känslan samtidigt som bäddmadrassen tillåter att kroppen sjunker ner i resårmadrassens fjädersystem. 60 mm T-latexkärna och stoppningsmaterial av bästa q-fill. Välj vårt som klädsel och få ännu bättre följsamhet, eller Biotherme Fjädertopsystem. Även tempurliknande kuddar slumpas bort för 50 kr / st. Madrasserna har måtten 90x200 och nypris 6000 kr/st slumpas bort för 1000 kr st. Finns på Ersboda i Umeå för avhämtning. Ring 0738-419567 SÅ länge annonsen finns kvar finns sakerna kvar.
1 000 kr
Blocket.se

Anatomisk napp latex + nappkedja - REA

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Ordpris:29:- Reapris OBS!!! :6:- UTGÅENDE VARA - säljs så länge lagret räcker. Anatomisk napp latex + nappkedja. Osorterade färger. Fortune International TEL.040-128121,0708/550283 AVBETALNING - KREDITKORT - FAKTURA 14 dagars ångerrätt. Full nygaranti enligt Konsumentköplagen. Köp direkt i webbshopen. Klicka på länken nedan: Om företaget Vi har såld barnvagnar & babyprodukter sedan 1997. Hos oss kan du betala bekvämt och tryggt med faktura, kontokort eller delbetalning. Beställ direkt från vår webbutik där du hittar hundratals andra barnvagnar.
6 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj