Quantcast
Till salu inom: ”

blocket se hyra lägenhet spanien säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Spansklärare ursprungligen från Barcelona, Spanien. Jag har över 8 års erfarenhet av spanskundervisning för utländska medborgare. Jag kan undervisa alla nivåer och de med specifika inriktningar. Vi kan inrikta undervisningen för klasserna så att examensbevis från Instituto Cervantes (DELE) kan utfärdas. Undervisningen sker helt och hållet på spanska från första undervisningstillfället. Klasserna sker i min lägenhet i Hässelby gård, för 170 kr/timmen. Väljer du/ni annan plats kostar det 190 kr/timmen. Tiderna anpassar vi till ditt schema och behov.
Ska iväg till Spanien i 3 månader och vill hyra ut min lägenhet till en pålitlig person. Ser helst att du är en rökfri tjej, men det är inget krav. Lägenheten är 35 kvm stor och har en balkong mot gatan och ett stort badkar av kakel. 2.85 m till tak vilket betyder att det är högre än vanligt till tak. Ligger ett stenkast ifrån Kungsparken och Kronprinsen. Har du tillgång till cykel så kan du ta dig överallt i malmö city på 5 minuter. Tillträde till lägenheten har du fr.o.m. 1 Juni. och ett förskott på två månadshyror skall betalas. dvs 10000 kr.
Fullt utstyrt leilighet med felles basseng 2 soverom, 1 bad, stue, separat kjøkken, air condition, skandinaviske tv-kanaler, vann!) Fullt møblert med gode møbler. Håndklær, sengetøy der!Balkong med utsikt.Havglött. Leiligheten er flott for de som ønsker å bo sentralt, men nær hjertet av sentrum av Torrevieja. Tapas barer, restauranter, butikker, strender er innen gangavstand. Lei ut på langsiktige 6-11 måneders kontrakt.Hyres ut nu för 1500kr til 2500 per vecka.
Billigare än på länge - nu har priserna sjunkit till ungefär samma nivå som 2004 enligt lokala spanska tidningar, nu finns möjligheten att göra ett bra köp - för priserna kommer att öka igen. Köp ex. en lägenhet på 56 m2, 10 minuters promenad till Torreviejas centrum, hamn och flera stränder. Våning 2, gemensam pool finns. Se bilden längst ner till vänster Men - vi har också flera andra lägenheter, olika bungalow, radhus, parhus, villor osv - se gärna vår hemsida för alternativ www.spanienhem.com Saludos !