Allt till salu inom "ankarsrum spis"

Sortering:

Tidigare annonser till salu

Värme och klimat  ·  Älvsborg

Vedspis Ankarsrum

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 27 dagar
Har en vedspis av märket Ankarsrum som är svart emaljerad på framsidan Spisen är i kanonskick har suttit i en sommarstuga så den är knappt använd T.o.m en orginal bakplåt finns till den Spisen ser lite smutsig ut på bilden men vid en försäljning så kommer den att göras ren, stålborstas samt lägga på ny spissvärta uppepå Vi på Jobab jobbar med kaminer, spisar, kakelugnar, skorstensrenovering m.m. så om ni vill ha hjälp att installera och kanske renovera skorstenen är det inga problem. Hör av er så kommer jag och tittar samt ger ett kostnadsförslag. Mvh Erik
5 000 kr
Blocket.se

Stuga uthyres mellan Vimmerby o Västervik

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Mitt i mellan Astrid Lindgrens värld i Vimmerby och Västervik/skärgården. Stuga/hus i Hummelstad med tre sovrum och stora sällskapsytor. Uthyres veckovis. Hund välkommen ej övriga husdjur. Totalt 6 bäddar. Två av bäddarna är junior (170*70cm). Kök med spis, ugn, micro, diskmaskin, kyl och frys. WC med dusch. Matplats för många på glasveranda. Stort vardagsrum. Nära skogen. 35km till ALV/Vimmerby. 25km till Västervik/skärgården 10km till Ankarsrum. 2km till sjön Kogaren med barnvänlig badplats. 3500kr/v. Bokning söndag till söndag.
3 500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Kungsbacka

Spis diskmaskin kyl

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer lite gamla saker pga renovering. 1st Spis Ankarsrum av äldre model B53xH90 1st spis ElectroHelios nyare model B70xH90 1st kyl Bosch nyare model B60xH186 1st Diskamskin Whirlpool nyare model B60 Allt verkar fungera bra. Finns ingen möjlighet att prova på plats då ström och vatten är avstängt. 1000 sek för allt. Säljes EJ separat! Maila intresse så hör jag av mig. mvh, Johann
1 000 kr
Blocket.se

Vedspis i nyskick Ankarsrum no927

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Väldigt fin emaljerad vedspis, eldad i ett fåtal gånger. Tillhörande luckor medföljer och även vattencistern med fungerande kran. Oerhört fin invändigt men behöver ny lera på ugnstaket. En mindre skada på ugnsluckan finns, ena "örat" är av (inget av betydelse för funktionen) Bild 5. Det fattas vissa delar (en skruv samt två muttrar) men nya delar finns fortfarande att köpa till modellen. Spishäll 63x51cm Vattencistern bygger 7,5cm, kan hängas på höger eller vänster sida om spisen. Höjd på spis är 32cm Lucka: höjd 43cm, bredd 53cm.
4 000 kr
Blocket.se
Spis, ugn och micro  ·  Eksjö

Spis, Ankarsrum 50-60talare. Fint skick

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
En spis från välkända Ankarsrum. Av mig som som lekman daterad till 50 eller 60-tal. Vill ni bygga ett retrokök så är denna ett klipp! Tre plattor och ugn som ska fungera felfritt enligt den som använde spisen sist. Fönstret till ugnen har en härligt rundad form. Lite skavt i vänster framkant men det får man nog räkna med efter ett halvsekels användning. Tveka inte att maila eller ringa för mer info!
900 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj