Quantcast
Till salu inom: ”

antika barock möbler säljes

Antikboken
F

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Fin rödmönstrad soffa i barockstil. Mycket fint skick, endast kantband som är löst på ett ställe. Mörka trädetaljer. Otroligt mäktig soffa, skön,, säljes enbart pga flytt. Soffan går i mer av en mörkröd nyans än bilden visar, mörkbruna trädetaljer. Bredd: ca 180 cm Upphämtning innan flytt nästa helg. Vid snabb affär och upphämtning kan vi diskutera pris. Om jag ej svarar, smsa gärna så återkommer jag även om den är såld. Så länge annons är kvar är soffan tillgänglig.
Skänk i stilen Barock / Nyrenessäns. L. 193cm B. 69cm H. 97cm. Enligt den tidigare ägaren kommer skåpet från en vinkällare någonstans i Stockholms skärgård. Den har dina skavanker fanerskador mm. men är den vackraste möbeln jag nånsin har sett. Om du vill köpa skänken måste du hämta den under helgen 26-28.9 om den ej blir såld kommer den därefter flytta med mig och då är den inte till salu längre:( Det måste vara 4st som bär ut den alt. 2st extremt starka! Priset är 7500kr och är tyvärr inte förhandlingsbart .
Fin barock lampa, i gott skick! Eftersom jag precis har flyttat, så har jag inte haft möjlighet att ta bild en på kristall lampan. Men har tagit nästan en identisk bild från nätet. Barock kristall lampa 6 arm med el belysning, samt antik värde. Kan ordna med bilder, annars får ni jätte gärna komma och se den! Pris kan diskuteras ev vid snabb affär.
Idegransmatbord:2st iläggskivor , varav 3st med sarg,1000kr nylackad glans30, någon repa. Antikt pokerbord med vridbart bord,samtlåder i sarg 1500kr. klaffsoffbord i gedigen mahongny som ny, nylackad:1500kr Engelsk sekretär:med gamla blyinfattde fönster, samt ek rätt igenom,inget faner 1500kr. skulpterad barockbord, även på ovansidan 1500kr Spelbord med utfällbara skivor i ek 500kr
En vacker krona i Barock stil. 6 armad original el, bred med ljus armar. helt i fungerande i originalskick.Jätte vacker måste ses..,,Denna vackra kristallkrona är handbunden i högklassisk kristall .Handslipade stora prismor, som har en otrolig lyster.Stommen är antik patinerad.En fantastisk kristallkrona som är i prima skick!. Först till kvarn. Värderad till 23.000 kr.