Quantcast
Till salu inom: ”

antika barock möbler säljes

Antikboken
F

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Skänk i stilen Barock / Nyrenessäns. L. 193cm B. 69cm H. 97cm. Enligt den tidigare ägaren kommer skåpet från en vinkällare någonstans i Stockholms skärgård. Den har dina skavanker fanerskador mm. men är den vackraste möbeln jag nånsin har sett. Om du vill köpa skänken måste du hämta den under helgen 26-28.9 om den ej blir såld kommer den därefter flytta med mig och då är den inte till salu längre:( Det måste vara 4st som bär ut den alt. 2st extremt starka! Priset är 7500kr och är tyvärr inte förhandlingsbart .
Fin barock lampa, i gott skick! Eftersom jag precis har flyttat, så har jag inte haft möjlighet att ta bild en på kristall lampan. Men har tagit nästan en identisk bild från nätet. Barock kristall lampa 6 arm med el belysning, samt antik värde. Kan ordna med bilder, annars får ni jätte gärna komma och se den! Pris kan diskuteras ev vid snabb affär.
En vacker krona i Barock stil. 6 armad original el, bred med ljus armar. helt i fungerande i originalskick.Jätte vacker måste ses..,,Denna vackra kristallkrona är handbunden i högklassisk kristall .Handslipade stora prismor, som har en otrolig lyster.Stommen är antik patinerad.En fantastisk kristallkrona som är i prima skick!. Först till kvarn. Värderad till 23.000 kr.