Quantcast
Till salu inom: ”

antika tallrikar säljes

F

Tidigare annonser till salu

Har en Antik Winterling Mat servis. Den är troligtvis gjord 1950. Finns 57 delar. Den håller kanon skick, helt komplett med alla 12 tallrikarna i fyra storlekar. Finns ingen av det som är kantstött. dom är jätte fina. Har oxå uppläggnings faten,skålarna,kannan och såsskålen. Givetvis är detta en gammal orginal servis. Har mer bilder på detta även den med stämplen under. Fick inte in så många här. Kommer säljas till högsbjudande inte under 3000kr. Mvh Nina
Bevaria(Mittertech)Fin Middags servise från 50-talet i mycket fint skick förgyllda rund motiv stämplar under . 12 st djuptallrikar 12 st middagstallrikar 12 st mindre dessert tallrikar. 12 st mellantalltikar 1 st såskanna 1 st soppkanna. 2 st större serverings fat. 2 st potatis eller grönsaksfat 2 st mellan serveringsfat. 2 st mindre serveringsfat totalt= 58 st delar maila eller Ring o73-0321738 hämtas eller utköres helst(mot milersättning)
Antik Engelsk tallrik med vackert landskapsmotiv, märkt på baksidan med Booths stämpel och nr. A8024 och nr 404. Tallriken har oval form och har en längd av ca 35 cm och en största bredd på 28 cm. Tallriken har en blank och fin glasyr som ger den en exklusiv lyster så att landskapsmotivet i botten får en tydlig nyans. Kantmönstret består av en krans med bär, blommor och blad och inramar tallrikens motiv.
6 st superfina ovala tallrikar från Magnor Glassverk.Helt nya!!!
6 st UNDERBARA ovala glas tallrikar från Magnor Glassverk.HELT NYA!!!!