Quantcast
Till salu inom: ”

aprilia sr 50r blocket säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu skall pärlan säljas. Fungerar klockrent och är utrustad med värmehandtag, ej skruvad på utan i originalskick. Inköpt Hösten -10 för 18000:- har rullat max 2 km sen dess, säljes nu p.g.a sjukdom för 15 000:- . det finns en repa (se bild), den har förra ägaren orsakat. Moppen har även ledlampor inkl fjärr kontroll. dom är monterade och kan blinka i en miljon färger och på olika sätt. Dom är inköpta från staterna för 2100:- och jag vill ha 1500 extra för dom, d.v.s totalt 16500. Vid snabb affär kan jag däremot skicka med en hjälm och ett ketting-lås. Priset är prutat och klart, som jag sa, jag kan skicka med lås/hjälm som prutmån.
Hej! Säljer nu min Aprillia SR-50 R Factory. Köpt hösten 2006, årsmodell 06. Den har bara gått 311 mil och fungerar fortfarande jättebra. Det finns små repor på några ställen och den är lätt plastskadad på ena baksidan. Den har tillhört min familj och är ej trimmad. Lås och hjälm ingår. Nytankad och oljepåfylld. Nypriset var 27.500 kr. Hör av dig vid intresse. /Christopher
Aprilia SR 50 R Factory säljes. Modellen har direktinsprutning vilket ger en extra bra acceleration och lägre bränsleförbrukning. Drar ca 0.2/mil Mopeden är från 2006 och har gått lite över 610 mil. Mopeden är i ett fint skick, och under våren har den fixats till med bland annat * Nytt bakdäck * Nytt batteri * Nya handtag Mopeden har en unik färg som endast fanns under 2006 med en blå-vit färg, inspirerad av Alex de Angelis som körde för Aprilia under 2002-2007. Det finns även ett klistermärke med hans autograf. Mopeden är ej trimmad och har heller aldrig varit det.
Hej! Jag säljer min Aprilia SR 50 R Factory pga. flytt. Jag har varit ägare till den i lite över 1 år. Den har förvarats i ett garage och har aldrig körts på vintern. Centralstödet har bytats mot ett sidostöd. Den har gått 500 mil. Aldrig varit trimmad. 2 hjälmar ingår, M och L. Oxford lås ingår. Skicka ett mail för mer information och bilder!
En otroligt fin moped som varit i min ägo sedan ny. Mopeden är i bra skick och har aldrig varit trimmad eller liknande.(direktinsprutning) Den har förvarats i garage sommar som vinter och är servad på auktoriserad verkstad (servicebok finns). Mopeden har nytt batteri och bakdäck för i år Godkänt skivbromslås medföljer samt om intresse finns även 2 st hjälmar Fakta: Årsmodell: 2006 Miltal: 1040 Typ: EU-moped