Allt till salu inom "arborist stegjärn trädklättring"

Sortering:
Värmdö
7 dagar

Kranman T1900 + Honda 420

198 750 kr
Blocket.se
Värmdö
8 dagar

Kranman T1900 + Honda 420

159 000 kr
Blocket.se
Södertälje
21 dagar

Trädfällning arborist/klänn...

Blocket.se
3 månader

Black Diamond Sabertooth st...

500 kr
Blocket.se
Skövde
3 månader

La Sportiva G2 SM + Black D...

9 500 kr
Blocket.se
3 månader

Trädfällning - Arborist

100 kr
Blocket.se
Trelleborg
4 månader

Arborist Trädfällning Trädb...

Blocket.se
Butik Bohus
2 år

Peugeot Boxer Ny 2,2L 3-väg...

642 375 kr
Bilweb.se

Tidigare annonser till salu

Utb. och certifierad arborist vidgar vyerna

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej. Jag är 34 år gammal och har sedan ett par år tillbaka drivit eget företag som klättrande arborist. Företagets huvudsakliga inriktning är trädfällning och trädbeskärning, men även andra trädgårdsrelaterade projekt har antagits. Nu vidgar jag vyerna och erbjuder mina tjänster även inom andra områden. Behöver ni extra mankraft under en kort period, en dag eller bara undra några timmar, så dra er inte för att höra av er. Jag har varit inhyrd vid höghöjdsarbeten så som antenndemontering, montering av butiksinredning, transport av djurfoder, snöskottning på tak, mm. I firman har jag tillgång till skåpbil med släp, samt en del redskap och maskiner. De flesta med anknytning till trädgård. Lite beroende på vad som behövs för uppdraget, kostar jag mellan 400 500:- plus moms / timme. Innehar F-skattesedel och enterprenörsförsäkring. Andreas Neumeister 0709-823420.
400 kr
Blocket.se

Arborist Trädfällning Beskärning

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Håleklöva Trädvård är ett professionellt trädvårdsföretag med utbildade arborister och mångårig erfarenhet. Vi står för seriös och säker trädvård. Vi sätter träden i fokus och är länken mellan träd och människa. Allt arbete utförs genom säkrad trädklättring för att nå yttersta precision. Med denna arbetsmetod orsakar vi inga skador på omgivande miljö såsom trädrötter, mark eller annan växtlighet. Våra tjänster: - Beskärning - Trädfällning - Plantering - Rådgivning Kontakta oss för kostnadsfritt kundbesök Vi lämnar ALLTID fast pris Innehar F-skatt och är fullt ansvarsförsäkrade Håleklöva Trädvård Telefon 073-957 58 52
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Höör

Brunch och trädklättring vid Dagstorpssjön

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Kom och prova att laga din brunch utomhus över öppen eld! Eller vågar du prova trädklättring tillsammans med professionell arborist? 2, 3 och 4 november mellan 10 och 14 finns uteköket på plats vid Dagstorpssjön, strax norr om Höör mitt i Skåne. Kom och prova att laga hela eller delar av menyn. Mer information finns på facebook.com/robustaaventyr. Karta för strövområdet Frostavallen finns på; http://www.skanskalandskap.se/strovomraden/frostavallen/ Utomhusmatlagning; 150:- för vuxen och 90:- barn tom 12 år. Trädklättring; 40:- vuxen och 20:- barn. Anmälan senast 28 oktober till info@robustaaventyr.se. Avgiften inbetalas på bg 102-8810. Välkomna ut!
150 kr
Blocket.se

Arborist - för allt som har med träd att göra

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
www.Trädproffsen.se Specialist på trädvård. Beskärning, fällning, konsultation. Specialist i trädklättring och sektionsfällning på trånga utrymmen. Skogs- och trädgårdsarbete inklusive stormröjning, grässklippning, plantering etc. Kvalificerad och Certifierad av International society of Arboriculture (ISA) Jobbar i hela Skåne Kontakta oss via email t-tree@live.se eller Ring 0729145440 Om företaget WWW.TRÄDPROFFSEN.SE Trädproffsen drivs av Thomas Wilson, en engelsk arborist med över tio års erfarenhet av och utbildning i trädvård och trädfällning. Certifierad av ISA, International Society of Arboriculture.
0 kr
Blocket.se
Maskiner  ·  Enköping

Arborist Stegjärn för trädklättring

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 6 månader
Säljer ett par Buckingham Steel Spurs with Pads.Dvs stegjärn med pads som skyddar smalbenen.Använda en gång, så praktiskt taget nya.
1 000 kr
Fyndtorget.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj