Quantcast
Till salu inom

"arborist stegjärn trädklättring säljes"

Eskilstuna
10 dagar

Minisågverk 20tum till 100tum

Blocket.se
Jönköping
14 dagar

Sektionsfällning, precision...

Blocket.se
Butik Varberg
15 dagar

Remet RT-720R med inmatning

43 625 kr
Blocket.se
Filipstad
19 dagar

Motorsåg Arboristsåg Top Ha...

950 kr
Blocket.se
Vallentuna
12 dagar

Tubbs venture 30 Snöskor

1 600 kr
Blocket.se
15 dagar

Telemark k2

900 kr
Blocket.se
Västerås
16 dagar

Stegjärn och snöskor

700 kr
Blocket.se
Södertälje
19 dagar

Randonnee kit

2 800 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Utb. och certifierad arborist vidgar vyerna

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej. Jag är 34 år gammal och har sedan ett par år tillbaka drivit eget företag som klättrande arborist. Företagets huvudsakliga inriktning är trädfällning och trädbeskärning, men även andra trädgårdsrelaterade projekt har antagits. Nu vidgar jag vyerna och erbjuder mina tjänster även inom andra områden. Behöver ni extra mankraft under en kort period, en dag eller bara undra några timmar, så dra er inte för att höra av er. Jag har varit inhyrd vid höghöjdsarbeten så som antenndemontering, montering av butiksinredning, transport av djurfoder, snöskottning på tak, mm. I firman har jag tillgång till skåpbil med släp, samt en del redskap och maskiner. De flesta med anknytning till trädgård. Lite beroende på vad som behövs för uppdraget, kostar jag mellan 400 500:- plus moms / timme. Innehar F-skattesedel och enterprenörsförsäkring. Andreas Neumeister 0709-823420.
400 kr
Blocket.se

Arborist Trädfällning Beskärning

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Håleklöva Trädvård är ett professionellt trädvårdsföretag med utbildade arborister och mångårig erfarenhet. Vi står för seriös och säker trädvård. Vi sätter träden i fokus och är länken mellan träd och människa. Allt arbete utförs genom säkrad trädklättring för att nå yttersta precision. Med denna arbetsmetod orsakar vi inga skador på omgivande miljö såsom trädrötter, mark eller annan växtlighet. Våra tjänster: - Beskärning - Trädfällning - Plantering - Rådgivning Kontakta oss för kostnadsfritt kundbesök Vi lämnar ALLTID fast pris Innehar F-skatt och är fullt ansvarsförsäkrade Håleklöva Trädvård Telefon 073-957 58 52
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Höör

Brunch och trädklättring vid Dagstorpssjön

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Kom och prova att laga din brunch utomhus över öppen eld! Eller vågar du prova trädklättring tillsammans med professionell arborist? 2, 3 och 4 november mellan 10 och 14 finns uteköket på plats vid Dagstorpssjön, strax norr om Höör mitt i Skåne. Kom och prova att laga hela eller delar av menyn. Mer information finns på facebook.com/robustaaventyr. Karta för strövområdet Frostavallen finns på; http://www.skanskalandskap.se/strovomraden/frostavallen/ Utomhusmatlagning; 150:- för vuxen och 90:- barn tom 12 år. Trädklättring; 40:- vuxen och 20:- barn. Anmälan senast 28 oktober till info@robustaaventyr.se. Avgiften inbetalas på bg 102-8810. Välkomna ut!
150 kr
Blocket.se

Arborist - för allt som har med träd att göra

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 1 månader
www.Trädproffsen.se Specialist på trädvård. Beskärning, fällning, konsultation. Specialist i trädklättring och sektionsfällning på trånga utrymmen. Skogs- och trädgårdsarbete inklusive stormröjning, grässklippning, plantering etc. Kvalificerad och Certifierad av International society of Arboriculture (ISA) Jobbar i hela Skåne Kontakta oss via email t-tree@live.se eller Ring 0729145440 Om företaget WWW.TRÄDPROFFSEN.SE Trädproffsen drivs av Thomas Wilson, en engelsk arborist med över tio års erfarenhet av och utbildning i trädvård och trädfällning. Certifierad av ISA, International Society of Arboriculture.
0 kr
Blocket.se
Maskiner  ·  Enköping

Arborist Stegjärn för trädklättring

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 6 månader
Säljer ett par Buckingham Steel Spurs with Pads.Dvs stegjärn med pads som skyddar smalbenen.Använda en gång, så praktiskt taget nya.
1 000 kr
Fyndtorget.se