Quantcast
Till salu inom: ”

arborist stegjärn trädklättring säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Arboristen

Uppsala län
Arboristen

Uppsala län
Arboristen

Uppsala län
Arboristen

Uppsala län
Arboristen

Uppsala län
Arboristen

Uppsala län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej. Jag är 34 år gammal och har sedan ett par år tillbaka drivit eget företag som klättrande arborist. Företagets huvudsakliga inriktning är trädfällning och trädbeskärning, men även andra trädgårdsrelaterade projekt har antagits. Nu vidgar jag vyerna och erbjuder mina tjänster även inom andra områden. Behöver ni extra mankraft under en kort period, en dag eller bara undra några timmar, så dra er inte för att höra av er. Jag har varit inhyrd vid höghöjdsarbeten så som antenndemontering, montering av butiksinredning, transport av djurfoder, snöskottning på tak, mm. I firman har jag tillgång till skåpbil med släp, samt en del redskap och maskiner. De flesta med anknytning till trädgård. Lite beroende på vad som behövs för uppdraget, kostar jag mellan 400 500:- plus moms / timme. Innehar F-skattesedel och enterprenörsförsäkring. Andreas Neumeister 0709-823420.
Håleklöva Trädvård är ett professionellt trädvårdsföretag med utbildade arborister och mångårig erfarenhet. Vi står för seriös och säker trädvård. Vi sätter träden i fokus och är länken mellan träd och människa. Allt arbete utförs genom säkrad trädklättring för att nå yttersta precision. Med denna arbetsmetod orsakar vi inga skador på omgivande miljö såsom trädrötter, mark eller annan växtlighet. Våra tjänster: - Beskärning - Trädfällning - Plantering - Rådgivning Kontakta oss för kostnadsfritt kundbesök Vi lämnar ALLTID fast pris Innehar F-skatt och är fullt ansvarsförsäkrade Håleklöva Trädvård Telefon 073-957 58 52
Kom och prova att laga din brunch utomhus över öppen eld! Eller vågar du prova trädklättring tillsammans med professionell arborist? 2, 3 och 4 november mellan 10 och 14 finns uteköket på plats vid Dagstorpssjön, strax norr om Höör mitt i Skåne. Kom och prova att laga hela eller delar av menyn. Mer information finns på facebook.com/robustaaventyr. Karta för strövområdet Frostavallen finns på; http://www.skanskalandskap.se/strovomraden/frostavallen/ Utomhusmatlagning; 150:- för vuxen och 90:- barn tom 12 år. Trädklättring; 40:- vuxen och 20:- barn. Anmälan senast 28 oktober till info@robustaaventyr.se. Avgiften inbetalas på bg 102-8810. Välkomna ut!
www.Trädproffsen.se Specialist på trädvård. Beskärning, fällning, konsultation. Specialist i trädklättring och sektionsfällning på trånga utrymmen. Skogs- och trädgårdsarbete inklusive stormröjning, grässklippning, plantering etc. Kvalificerad och Certifierad av International society of Arboriculture (ISA) Jobbar i hela Skåne Kontakta oss via email t-tree@live.se eller Ring 0729145440 Om företaget WWW.TRÄDPROFFSEN.SE Trädproffsen drivs av Thomas Wilson, en engelsk arborist med över tio års erfarenhet av och utbildning i trädvård och trädfällning. Certifierad av ISA, International Society of Arboriculture.
Säljer ett par Buckingham Steel Spurs with Pads.Dvs stegjärn med pads som skyddar smalbenen.Använda en gång, så praktiskt taget nya.