Allt till salu inom "arrendera pizzeria"

Sortering:
pizzeria
Nora
Igår

pizzeria Visa liknande

200 000 kr
Blocket.se
Pizzeria
Hudiksvall
Igår

Pizzeria Visa liknande

750 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Pizzeria grill

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
vill sälja min restaurang som är fullutrustat, har funnits i nästan 40 år själv har jag haft den i 8år. Billig hyra. 7158kr inkl moms. restaurangen är just nu arrenderat men jag vill sälja den. pris diskuteras på plats och är förhandlingsbart vid snabb affär. för mer info ring! obs! endast seriösa köpare, jag har inte tid att prata o ha visning om ni inte är seriösa.
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Västernorrlands län

Restaurang & pizzeria

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej nu jag ska sälja min restaurang pga flyttning. restaurangen är i ett bra läge med låg hyra bara 7000:- ingår vatten, värme och två parkering plattser. 28st stolar och 7 bordar men det finns möjligheter för mera bordar och stolar det är ca 200 kvm på två våning det finns möjlighet för ute servering Går att diskutera för arrendera eller sälja billigare vid snabb affär ring för mer infö
100 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Uppsala

Pizzeria arrenderas ut

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej! Nu har du chansen att ta över en pizzeria med bra rykte i området. Super tillfälle för rätt person med kunskap om hur en pizzeria ska drivas. Ingen kontantinsats , bara att ta över och köra helhjärtat. Verksamheten lever idag på sin take away. -omsättning: God -Sittplatser: 10-15. -Ingår: värme, vatten, sopor m.m. -Öppettider: mån-sön Kontaktas via mail. Skriv gärna lite om dig själv. Endast seriösa personer!!
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Kronobergs län

Pizzeria Utarrenderas

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Nu arrenderar vi ut vår pizzeria som varit i familjens ägo sedan 1994. Vi söker en ambitiös och driftig företagare/familj som vill driva pizzerian tills vidare. God lönsamhet och ensam i ett väldigt stort och expansivt bostadsområde. För att bespara en massa onödiga samtal så kommer här kort information om pizzerian: Hyra: 8600 kr/mån exkl. moms Omsättning: ca 100.000 kr/månad Elförbrukning: 4000 kr/månad Krav på erfarenhet av branschen. Bankgaranti kommer att krävas. Arrendeavgift: 10 000 kr/månad exkl. moms
12 500 kr
Blocket.se

Pizzeria/Grill

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jag vill sälja eller arrendera min pizzeria efter att ha haft den i 8 år. Säljer/arrendera min pizzeria på grund av att jag äger 2 pizzerior och klarar inte av att ta hand om båda. Pizzerian har ute & inne servering och egen parkering. Pizzerian ligger på ett bra ställe där alla känner till. För mer information eller om du har frågor så svarar jag gärna på de. Seriösa köpare, tack! Jag nås på 0707157215.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj