Quantcast
Till salu inom: ”

pizzeria göteborg säljes

Tidigare annonser till salu

Jag hyr ut ett rum i min fyra. I direkt anslutning till rummet finns egen toalett och egna garderober och rummet ligger lite avskiljt. Dusch och kök delar vi. Det finns tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin. Bra buss- och spårvagnsförbindelser. Ica, Netto och pizzeria på gångavstånd och nära till Änggårdsbergen. Jag och min 1-åriga dotter bor här och du som ska bo här ska vara rökfri och ordningssam. Rummet hyrs ut from 1/6. Bredband (24 mBit) och el ingår i priset.
Jonsered ligger 15 min med pendeltåget från Göteborgs central. Här finns natursköna omgivningar med kohagar, bokskog och sjö. Affär och pizzeria finns i närheten och det är nära in till Göteborg där Liseberg, Universeum och Slottskogen lockar. Lägenheten har 3 sängar men det finns gott om plats för flera madrasser på golvet. utanför lägenheten på baksidan finns en liten uteplats. Lägenheten hyrs ut för 2500 kronor per vecka alternativt båda veckorna för 4000 kronor.
Hej. hyra en Lokal att bedriva pizzeria och matlagning, önskas hyra i centrala Göteborg med omnejd, trafikerad väg och Bara det finns folk i rörelse . Jag betalar ingen överlåtelseavgift och är inte heller intresserad av att köpa en bostadsrätt. Helst med nått fönster och ventilation. Allt av intresse. Även om det måste renoveras och köpintresse kan finnas för rätt objekt. Hör av dig med ditt förslag och per email och ange gärna telnr, lokaladress och hyra tack telnr.0762824524 lokal
Rum uthyres i en 2:a. Från 1 SEPTEMBER, tillsvidare. Helst till tjej, då lägenheten delas med en tjej. Delvis möblerat. Önskas omöblerat går det också bra. Lägenheten är ljus, fräsch och har balkong. Utgång från båda rummen. Tvättstuga bara några trappor ner, lätt att få tvättid. Hiss finns. I närområdet hittar du matbutik, videobutik, apotek, gym, fik, pizzeria, solarie, frisör m,m. Bussförbindelser precis utanför. Tar ca -15 min att gå till centrum. El ingår. kom gärna och titta! Välkommen att höra av dig! Första kontakt via mejl. Mvh Ninni.
En trevlig trea I mysiga Kortedala, högst upp i huset. Balkongen har solläge hela dagarna och lutar åt skogen. Huset ligger två minuter på spårvagn 6 sluthållplats, och tre minuter från Spårvagn 7 och 11, Hållplats Januarigatan. I huset finns det stora förråd i källaren och tvättstuga med två stora torkrum. Två ingångar, en från Skogen (Baksidan) och en från gatan/trappa (Framsidan) I området finns mataffärer, pizzerior, lekplatser och kiosker, mycket skog och grönska, och bra springlängor. Området är lugnt, fint och barnvänligt.