Quantcast
Till salu inom: ”

pizzeria stockholm säljes

Tidigare annonser till salu

Hej! Jag och min lilla dotter ska flytta till Stockholm pga mitt jobb och behöver darför byta våran lgh i Göteborg mot en i Stockholm så snart som möjligt. Vi erbjuder en ljus och fräsch 3:a på 74 m2 i Hisingen dit spårvagn mot stan åker 15 minuter.Lugn och grön område - bakom huset ligger skog med picknikplatser och flera springbanor.Finns vårdcentralen,skolor och dagisar i promenadavstånd och även mataffärer,Posten och pizzerior. Lgh har egen diskmaskin,tvättmaskin och torkskåp,stora fina rum och en enorm balkong.Lugna och vänliga grannar. I Stockholm letar vi efter en 2:a eller en 3:a innanför tullarna och/eller strax därutanför. Låter det interessant mejla mig!Mer bilder och info om lgh kan ordnas! Tack! MVH, Janika
Har en fin o fräsh tvåa i visättra (huddinge kommun) Uthyres möblerad el omöblerad om ni önskar. Period för hyrning från nu till 31 Juli Allt ingår i hyran såsom El,vatten,tvkanaler,bredband,möbler,porslin. Tvättstuga finns porten brevid. Med pendeltåg tar du dig till City på 19 min. Mataffärer,frisör,resturang,pizzeria,videouthyrning finns med gångavstånd från lägenheten. Södertörns högskola,huddinge sjukhus finns 15 mins gångavstånd. Jag söker en person som är lugn och skötsam. Vill ha en månadshyra i depostion Skriv ett mail och berätta lite om dig själv så återkommer jag till dig.
Jag har förstahandskontrakt till billig 1a( 25kvm) i Fittja. Hyra 2317kr.Lägenheten har fin köksvrån och är fräch.1-minuts promenad till Fittja T-banestation och bussar. Nära Lidl, Coop, Pizzeria, Fittjabadet m.m. Ett stenkast från skärholmen centrum med affär och restauranger-Området är lungt. Trevliga och tysta grannar! I fastigheten finns även: -Fräsch tvättstuga med tvättmaskiner och torktumlare. -möjlighet att hyra parkeringsplats eller garage. Sökes: Jag har fast jobb i Kista så jag försöker att hitta lägenhet nära mitt jobb. Område, storlek och pris spelar inte så stor . Mejla eller ring efter klockan:18.00.
Hej! Vi har en stor ljus trea på 76 kvadratmeter i ett av Södertäljes lugnare områden, 5 minuter från Östertälje station och 5 minuter från Södertälje Central. 50 m till livsmedelsaffär, 20 meter till Pizzeria, elljusspår precis bakom huset. Nära till både skola, dagis, stadskärnan, nattlivet och bra tillgänglighet till kommunala färdmedel (precis utanför porten). Stora nymålade rum (december 2010), mycket ljusinsläpp från alla fönster, samt nytt golv i köket. Plats för tvättmaskin och diskmaskin. Fräsch tvättstuga finns samt källarförråd och stor möjlighet till parkeringsplats.
Det är en fräsh, fasadrenoverad lägenhet med genomgående parkett(utom köket) och en walk-in-closet. Balkongen är i söderläge och även de stora fönstrena i vardagsrummet. Det är fin utsikt och ingen insyn, då lägenheten är på en höjd med grönområde bakom. Ca 5 minuters gångväg till centrum där det finns mataffärer, pizzeria, frisör och diverse andra affärer. Tunnelbanan ligger även i centrum och tar dig till söder på 15 min. Jag flyttar för att min roommate har flyttat till sin flickvän och jag söker nånting mindre.