Quantcast
Till salu inom: ”

lediga lägenheter hemse gotland säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi har fått en avbokning så nu finns några veckor ledigt! Vecka 21-23 och from vecka 33. Kalkstensflygel i en tidigare ladugård som är ombyggd till en charmig och trivsam lägenhet. Det är två våningar med en bekväm trappa mellan planen. På första plan finns ett allrum med pentry. I allrummet finns matbord med fyra platser samt en soffa att sjunka ner i. Pentryt är väl utrustat med köksgeråd för sommarköket. En trappa upp finns sovrummet med den vackra dubbelsängen. I anslutning till sovrummet finns ett litet kaklat duschutrymme samt wc. Från allrummet går man direkt ut till den lummiga trädgårdsdelen. Där finns trädgårdsmöbler samt grill. Trädgårdsdelen är uppdelad i flera "trädgårdsrum", som är väl skyddade från insyn. Skulle det komma en regnskur så finns också möjlighet att sitta och kura i ett gammalt växthus. Kanske också läge för en sen middag med stearinljus? På gården finns en bouleplan och klot att låna, samt några cyklar för kortare turer i omgivningarna. Spjälsäng finns också att låna. Tillgång till trådlöst bredband. Gården ligger c:a 5 km från havet -"västkusten" med sina badplatser som på ett pärlband. Närmaste större samhälle är Klintehamn, 7 km. Hemse ligger 15 km söderut. Vill ni veta mera - maila gärna så kontaktar vi er! Det går också att läsa lite mer på www.gaitkrogen.net
Lägenhet uthyres i centrala havdhem på nedre plan balkong och garage ,fast inkomst och inga betalningsanmärkningar.Nära affär busshållplats och 60 km till visby 10 km till hemse.Ledigt från slutet av mars.
lägenhet uthyres veckovis från måndag till måndag på Hemse nära till allt. Fullt modern lägenhet. ledig veck.26-27-28-32. Ring för mer info.
Billig hyra i vackra Rone på Gotland 3 rok på ca 78kvm uthyres tillsvidare. 1a handskontrakt! Nybyggd lägenhet i Rone. Verkligen toppskick! Egen tvättmaskin., snart fiber, vacker vy, stor trädgård. Ledig from 1 september. 5950 inklusive värme o hushållsel. Se bilder http://dauns.se/rone3rok.html
Fastigheten Gotland Hemse Doppingen 1, Storgatan 50, Hemse är till salu för 1 450 000, eller bud. Huset byggdes 1906 för Handelsbanken räkning och är en av få kvarvarande äldre kulturfastigheter i Hemse. Nedervåning består av en affärslokal, 85 kvm och en lägenhet om 3 rok, 74 kvm med biutrymme, ca 10 kvm, i form av fd. bankvalv. På övervåning finns 2 lägenheter om 3 rok vardera, 68 och 86 kvm. Vindsvåning för övernattning eller sommarbruk. Totalyta 313 kvm exklusive vindsvåning och källare. Fastigheten är lämplig som eget boende, egen affärsrörelse eller som investeringsobjekt med en avkastning på ca 6 %. Fastigheten är i stort sätt i gott skick men med visst eftersatt underhåll av tak och fasader. Nyinstallerad värmeväxlare för fjärrvärme. Samtliga lägenheter är uthyrda. Affärslokalen, som är anpassad även för boende, och vindsvåning är lediga för köpares räkning. Tomträtt om 1276 kvm löpande till 2016. På tomten finns 2 garage och ekonomibyggnad om ca 120 kvm i 2 plan. Hyresintäkter 202 000/år. Driftskostnaden är 104 000 per år för fjärrvärme, el, vatten, avlopp och tomtgäldsavgift. Taxeringsvärde 1 125 000. Fastigheten visas individuellt av fastighetens ägare efter överenskommelse. Avtal om köp tecknas via Mäklarhuset, Nacka. Mer information och bildmaterial kan begäras av ägaren Dag Jenssen per epost eller mobil 070 610 31 08.