Quantcast
Till salu inom

"australian shepherd blue merle till salu säljes"

Trelleborg
Idag

Vaser

120 kr
Citiboard
Butik Falun
Igår

Sea-Doo GTI 90 White & Blue...

111 900 kr
Blocket.se
Butik Norrköping
Idag

Rolex Submariner 116613LB

129 000 kr
Blocket.se
Idag

Vox AC30 - 1974

9 000 kr
Blocket.se
Lomma
Idag

Miniature American Shepherd...

2 500 kr
Blocket.se
Jönköping
Idag

OnePlus 7T Pro Haze Blue 25...

4 700 kr
Blocket.se
Sala
Idag

Blandras kattungar

2 000 kr
Blocket.se
Huddinge
Idag

TaylorMade skaft

700 kr
Blocket.se
Uppsala
Idag

Bröllopsdekorationer uthyres

5 kr
Blocket.se
Butik Sollentuna
Idag

Hyundai Kona PRIVATLEASING...

3 995 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Norrtälje

Australian Shepherd hane 10 månader

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Taggdo's Benjamin är nu till salu. Han är en väldigt trevlig och go liten kille. Han är en blue merle med långsvans. Han är född 2010-03-30. Mamman är Easy exclusive girl och pappan är Thornapple Ragtime move over. TaggDo's Benjamin (Harry)säljs från kenneln.Om ni vill se mera bilder på Harry och hans mamma gå in på våran hemsida. taggdos.dinstudio.se 070-7182368/0176-18786 Mvh Chatrine/TaggDo's
10 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Hässleholm

Australian shepherd/bordercollie valpar

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi har gjort det igen,vi ska ha valpar runt den 9 april. Har haft två kullar innan av samma tik och hane. Det har blivit ett mycket bra resultat, och valparna är mycket trevliga. Passar utmärkt till Agility,lydnad, rallylydnad och mycket mycket mer. Dock absolut ingen hund man går runt kvarteret med och tror att det räcker. Dom kräver aktivitet och motion men är definitivt ingen stirrig hund. Bild 1 är på pappa bordercollie Bild två är på en 1-årig avkomma Bild 3 är på mamma aussie Det har blivit både blue merle och tricolorefärgade valpar.
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Hagfors

Australian Shepherd x Jämthund valpar

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
2st fina han valpar kvar! Mama är Jämthund och papa Blue merle Australian shepherd med 2 blåa ögon. Mama och papa finns hemma hos oss. Valparna är 4 veckor gammal och far lämna hemmet med 8 veckor. Avmaskad, Vaccinerad och Chippad till leverans. Ring eller mejl för info och flera bilder. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
6 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Norrtälje

Australian shepherd valpar

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 18 dagar
Australien shepherd (aussie) Valpar födda 1/1-14 Vi har 2 blue merle han valpar, kvar ur en kull på 6 valpar Föräldrar: Pappa: NordV13 Vulcan`s Thunder Northbay Mamma: Solskenets Cruella Devill Valparna är uppvuxna inomhus med familjen och är mycket hanterade. 26/2 blir vi 8 veckor och är då redo för nya äventyr i våra nya hem. Vid leverans är vi: reg i skk, chipmärkta, vaccinerade, veterinärbesiktade ögonlysta doldafel hos Agria Med valpen följer: valppaket från Royal canin och Agria
14 000 kr
Blocket.se

Australian Shepherd valpar

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 21 dagar
Hanvalpar 2 st och tikvalp 1 st till salu. En Blue Merle och en svart hanne samt en blue merle tik (basfärg svart). Registrerade SSK, veterinärbesiktade, vaccinerade, ögonspeglade, chipmärkta vid försäljning. Säljes endast till aktiva hem med hundvana. Leveransklara nu (9 veckor 2 juli). Vill för valpens bästa att de får komma till sitt nya hem så snart som möjligt. Mycket bra stamtavla med två amerikanska föräldrar. Arbetslinjer. Lämplighet som hundägare är avgörande för att få köpa en av dessa valpar.
14 000 kr
Blocket.se