Quantcast
Till salu inom: ”

australian shepherd blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Jag har 2 st valpar som är korsning mellan Australian Shepherd och Jämthund En hane och en tik. Hanen är grå med bruna inslag, han har bara en stubb svans( född så inte kuperad). Tiken är brun fläckig, med full lång svans Säljes till dig som har ett aktivt hem att erbjuda. Uppfödda i hemmijlö. Hundarna kommer vid leverans att vara chipade och vaccinerade och avmaskade. Dom kommer också vara registrerade i jordbruksverket, allt efter konstens alla regler. Ring då mailen sällan kollas.
"Wild Roary Fox" heter denna underbara kille som nu söker eget hem. Han är en stor och kraftig kille, väldigt social och tillgiven. Han har mkt motor, gillar att kampa och är inte rädd för att kasta sig ut i vattnet och simma. Säljes till dig som vill träna och tävla och aktivera din Australian Shepherd i tex. lydnad, bruks, utställning, vallning mm. Se vår hemsida och ring för mer information. www.nordiclake.se 070-2297393
Måste tyvärr sälja våran underbara Tik pga att det blir för mycket med två hundar och en son på 6mån. Ellie är en blandning mellan border collie och australian shepherd. Ellie är 7 månader gammal, pigg och glad. Rumsren. Vill vara med, går bra med ihop med andra hundar. Älskar barn i alla åldrar. Vaccinerad Chip Reg. jordbruksv. Hör av er för mer info.