Allt till salu inom "australian shepherd blocket"

Sortering:
Artfex hundbur L
Norrköping
6 dagar

Artfex hundbur L Visa liknande

2 000 kr
Blocket.se
The Australian Shepherd
Butik

The Australian Shepherd

349 kr
NYTT Bokus
Visar sida 1 av 11

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Ragunda

Blandras valpar

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Jag har 2 st valpar som är korsning mellan Australian Shepherd och Jämthund En hane och en tik. Hanen är grå med bruna inslag, han har bara en stubb svans( född så inte kuperad). Tiken är brun fläckig, med full lång svans Säljes till dig som har ett aktivt hem att erbjuda. Uppfödda i hemmijlö. Hundarna kommer vid leverans att vara chipade och vaccinerade och avmaskade. Dom kommer också vara registrerade i jordbruksverket, allt efter konstens alla regler. Ring då mailen sällan kollas.
4 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Nordmaling

Wild Roary Fox, tre mån

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 1 månader
"Wild Roary Fox" heter denna underbara kille som nu söker eget hem. Han är en stor och kraftig kille, väldigt social och tillgiven. Han har mkt motor, gillar att kampa och är inte rädd för att kasta sig ut i vattnet och simma. Säljes till dig som vill träna och tävla och aktivera din Australian Shepherd i tex. lydnad, bruks, utställning, vallning mm. Se vår hemsida och ring för mer information. www.nordiclake.se 070-2297393
12 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Borlänge

Border collie/australian shepherd

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i Igår
Måste tyvärr sälja våran underbara Tik pga att det blir för mycket med två hundar och en son på 6mån. Ellie är en blandning mellan border collie och australian shepherd. Ellie är 7 månader gammal, pigg och glad. Rumsren. Vill vara med, går bra med ihop med andra hundar. Älskar barn i alla åldrar. Vaccinerad Chip Reg. jordbruksv. Hör av er för mer info.
2 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Örebro

Bossie vallpar

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 23 dagar
Bossie valpar efter sunda och friska föräldrar som båda är sociala och med stabil mentalitet. Det är en lättlärd ras som kräver lagom mycket motion och hjärngympa, en perfekt familjehund som passar till agility, rallylydnad, freestyle, lydnad, spår, sök, löpning mm Pappa 100% Australian Shepherd Mamma 100% Bordercollie Valparna är uppfödda i hemmamijlö, med allt som hör vardagen till. Vid leverans är dom. Vaccinerade Chippade Avmaskade Veterinärbesiktade Första kontakt endast via telefon.
6 000 kr
Blocket.se
Djurskötare  ·  Stockholm

Vi behöver hundvakt

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Vi letar efter en hundvakt till våran Australian Shepherd hane på 9 månader. Han är glad, snäll, lekfull och energisk. Han väger drygt 20 kilo och är kastrerad. En eller ett par dagar i veckan behöver vi hjälp, i huvudsak vardagar på dagtid. Bor du i Märsta, Sigtuna eller eventuellt Knivsta så vore det bra. Är du intresserad eller undrar du något så är det bara att skriva ett mejl eller ringa.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj