Quantcast
Till salu inom: ”

russian blue säljes

Solitary
F
Russian blue

Skåne län
Russian blue

Skåne län

Tidigare annonser till salu

Hej! Pga tidsbrist måste jag tyvärr göra mig av med mina 2st renrasiga Russianbluehonor som är ca 6år,båda är steriliserade. Katterna är så underbara så man har en stor klump i halsen när man skriver denna annons! Jag kommer vara mycket noga med vem/vilka som får bli dom nya ägarna till kissarna! Ser helst en äldre kärleksfull person/par som köpare och vill innan något blir av se dig/er umgås med katterna. Vill absolut inte sära på detta syskonpar eftersom dom växt upp ihop.. Kom med bud.. Även bytesförslag.. Med Vänliga Hälsningar/Andreas
Den 30/11-12 föddes en kull med Russian blue 2 pojkar och 3 flickor de är renrasiga leveransklara när de är 12 veckor gamla de får då med sig kattungepacket , stamtavla , doldafel försäkrade , vetrinärbesiktade , vaccinerade och chimärkta. Kattungarna är uppväxta med barnfamilj vana vid andra djur samt hundvana Båda föräldrarna är utställda med bra omdömen av domarna. Ni är välkomna att boka er kattunge.
Vår hona fick oplanerat en kull och det finns en hona till salu. Hon var tingad, men nya familjen fick plötslig ändrad situation i hemmet, därför är hon kvar till salu. Mamman och pappan är Russian Blue. Kattungen är socialiserad med barn i lågstadieålder och är mycket snäll och tillgiven. Rumsren till 100 % Uppvuxen i hemmiljö med sin mamma, så hon är väldigt trygg och säker i sitt temperament. Avmaskad enligt rekommendation. Mat och filt som luktar mamma kommer hon att få med sig när hon flyttar. 12 veckor och leveransklar.
Våran Russian Blue hona Grace även kallad Grisen smet ut ifrån våran bostad i vita bergen på Södermalm natten till lördagen den 19:e januari. Grace har precis börjat löpa så hon letar säkert efter en kavaljer. Kännetecken: rosa reflexhalsband med pingla och hon har ett bröstben som sticker ut. Hon är ganska liten och har jätte len päls. Grace är en innekatt och är inte van vid att vara ute. Om ni ser henne eller tror att ni har hört henne i era trakter, ring mig 0735-108238
Måste tyvärr göra mig av me mina 2 jättefina keliga katter, Ängla (hona) och Devil (hane). Blandning av perser, russian blue och bondkatt. Jag har fått utlandstjänst fr.o.m nu i höst. Har haft dem sen de var små, nu är de drygt 3 år gamla. Syskon. Kastrerade. De är bästa vänner, så bäst vore om båda fick flytta tillsammans till ett bra hem med kattälskande människor. Allt medföljer: Klösträd, matskålar, bajslådor, leksaker, klosax mm. BVSA.