Quantcast
Till salu inom: ”

russian blue säljes

Solitary
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Pga tidsbrist måste jag tyvärr göra mig av med mina 2st renrasiga Russianbluehonor som är ca 6år,båda är steriliserade. Katterna är så underbara så man har en stor klump i halsen när man skriver denna annons! Jag kommer vara mycket noga med vem/vilka som får bli dom nya ägarna till kissarna! Ser helst en äldre kärleksfull person/par som köpare och vill innan något blir av se dig/er umgås med katterna. Vill absolut inte sära på detta syskonpar eftersom dom växt upp ihop.. Kom med bud.. Även bytesförslag.. Med Vänliga Hälsningar/Andreas
Den 30/11-12 föddes en kull med Russian blue 2 pojkar och 3 flickor de är renrasiga leveransklara när de är 12 veckor gamla de får då med sig kattungepacket , stamtavla , doldafel försäkrade , vetrinärbesiktade , vaccinerade och chimärkta. Kattungarna är uppväxta med barnfamilj vana vid andra djur samt hundvana Båda föräldrarna är utställda med bra omdömen av domarna. Ni är välkomna att boka er kattunge.
Måste tyvärr göra mig av me mina 2 jättefina keliga katter, Ängla (hona) och Devil (hane). Blandning av perser, russian blue och bondkatt. Jag har fått utlandstjänst fr.o.m nu i höst. Har haft dem sen de var små, nu är de drygt 3 år gamla. Syskon. Kastrerade. De är bästa vänner, så bäst vore om båda fick flytta tillsammans till ett bra hem med kattälskande människor. Allt medföljer: Klösträd, matskålar, bajslådor, leksaker, klosax mm. BVSA.