Quantcast
Till salu inom: ”

australian shepherd omplacering säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F

Tidigare annonser till salu

Hej har en snart 2 år kastrerad han hund Clinton aka Clanton som behöver ett nytt hem! Har bitit människor men under stressade förhållanden vet att han kan bli en super glad och aktiv hund med rätt människa! Social med andra hundar älskar att bada och leka. Har stort potent potential för eftersök/spår. Tror det största problemet är att han inte ser/litar på mig som ledare alla gånger. Snälla hör av er vid intresse hemmet går före priset!
Är i behov att placera om min Australian Shepherd hane pga bristande tid. Han älskar människor, särskilt förtjust i killar. Han är lättlärd och perfekt att jobba med! Han är svensk viltspår champion, har fått LP1 och påbörjat träning inför klass 2. Har även tävlat en hel del i rallylydnad och är uppe i avanceradklass. Har testat på lite vallning när han var yngre, han fungerade utmärkt men vi lade ner detta pga tid. Har ställt ut honom ett fåtal gånger och fått bra kritik. Han är kastrerad eftersom han bor med tre tikar periodvis (min mammas). Han älskar att springa i skogen och är lätt att ha lös eftersom han inte har något större intresse för vilt, kommer 97% direkt på inkallning. Är van vid barn, går ej ihop med katter och andra hanhundar. Han är svart trefärgad med hel svans. Är du rätt människa för honom? Mejla mig och berätta om dig själv så kanske vi kan träffas och se om det fungerar?
En döcharmig kastrerad kille på 6 år (1 år i sinnet) söker ett seriöst hem där han får vara med mycket och jobba. Kan vara ensam utan problem, och är lugn och fin inomhus. Väldigt lydig och lyssnar på kommandon. Han har gått de flesta kurser såsom Spår, Lydnad, Kantarell, Agility, Aktivering så han kan mycket grunder. Det enda som behöver jobbas på med är hundmöten ute. Han älskar allt och alla. Van vid häst. Kan bo med barn, katt och andra hundar. Kan gå lös. Anledning till omplacering är på grund av brist på tid och långa arbetsdagar. Det absolut viktigaste är att han kommer dit där någon kan erbjuda honom tid, engagemang och kärlek. Pris 1500:- Pris 2000:- med alla tillbehör
Kastrerad australian shepherd hane på 3 år. Tränad lite i lydnad, agility, spår och barmarksdrag. Reserverad mot främlingar men älskar människor han lär känna. Har problem med hundmöten och bland andra hundar, ligger högt i stress. Därmed en hel del att jobba på. Orädd i olika miljöer. Behöver ett hem där han får mycket aktivering och motion. Gärna på landet. Van vid hundgård. Besiktad u.a 20130702. Låter det intressant kontakta mig via telefon eller mail!
Jag vill köpa en valp australian shepherd blue merle. Kön spelar ingen roll. Eller om du har australian shepherd blue merle till omplacering. Kontakta mig via email skicka bilder och pris.