Allt till salu inom "australian shepherd miniature till salu"

Sortering:
DVD filmer 1
Växjö
Idag

DVD filmer 1 Visa liknande

10 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Malmö

Australian Shepherd (Aussie)

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 13 dagar
Ebbe är av rasen Australian shepherd och söker sin nya familj. Det är endast han som är kvar i en kull av 7. Han är född den 19 april. Leveransklar den 14 juni. Vid leverans är han avmaskad, veterinärbesiktigad, ögonlyst, vaccinerad, chippad, doldafelförsäkrad och stambokförd i svenska kennelklubben (registreingsbevis). Ebbe finns i Nässjö. (Har du ingen bil så är det enkelt att ta sig från Malmö till Nässjö med tåget) Pris: 12000 kr För mer info ring Anette. Telefon: 0380-661122
12 000 kr
Blocket.se
Natur och djur  ·  Dalarnas län

Letar efter Australian shepherd avelshane

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Jag och min familj har kommit överens om att vi vill ha valpar efter våran hund Lizzie. Lizzie är en australian shepherd på 3 år. Hon är trefärgad (svartvit med tan-tecken.) Vi är på jakt efter en hanhund som vill bli pappa. RENRASIG är ett måste. Ni kan ringa till min telefon, 0761360315, eller också på hemnumret, 0243-10315. Här kan ni också se en video på Lizzie http://www.youtube.com/watch?v=bqvL2VRgDm4
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Hallands län

Rottweiler/Australian shepherd dog

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Det är med sorg som vi nu kommit fram till att vi måste omplasera våran Milo. Han är en blandras mellan Rottweiler och Australian shepherd dog, han är två år den 26 april. Han är en busig hund men snäll, han är van vid barn. Varför vi måste göra av oss med honom är för att vi precis fått ett till barn och tyvärr känner att inte tiden räcker till. Så vi vill att han kommer till ett bra hem där det finns tid för Milo. Hemmet är viktigare än priset. Hör av er om det är något mer som ni undrar.
3 000 kr
Blocket.se

Miniature American Shepherd valpar

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 3 månader
En Miniature American Shepherd skall se ut som en Australian shepherd i miniatyr. Valparna levereras ögonspeglade, veterinärbesiktigade, vaccinerade samt chipsmärkta. En MAS älskar sin familj över allt annat och vill gärna hänga med på allt. Ett aktivt liv passar utmärkt men som lyckligast är den nog om den har en uppgift att utföra. Rasen är följsam, lättlärd, intelligent och dess historia som vallhund gör att den idag passar utmärkt till en mängd olika aktiviteter. T. ex agility, freestyle, flyball, lydnad m.m. Vid intresse av valp eller ras ring 070 646 0220 eller gå in på hemsidan www.miniaussie.se (mail undanbedes)
12 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Trollhättan

Miniature Australian shepherd

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Framåt våren kommer valparna att anlända och vi tar nu emot intresseanmälningar. Endast mailsvar till att börja med, vi skickar sedan ett formulär ni får fylla i och skicka åter för att vi skall få den bästa möjliga information om vilken valp som passar er. Bägge föräldrana har gjort alla sina hälsotester och är full friska och sunda hundar. Valparna säljs när de är 10 v.Alla valpar är doldafelförsäkrade. de säljs: Registrerade, nybesiktigade, kontinuerligt avmaskade, socialiserade och påbörjade rumsrenhetsträning. Vid köp medföljer: registreringsbevis/stamtavla Besiktningsintyg "valp paket" Skötselråd. Vi säljer inga hundar på delbetalning eller lämnar ut hundar på foder. Välkomna för vidare info.
14 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj