Quantcast
Till salu inom: ”

bäddsoffa luleå säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej, Jag säljer nu mina möbler som är inköpta de sensate 6 månaderna pga flytt. Säng + ben: 120cm säng fr IKEA nypris. 995:- NU. 400:- (Behöver du bäddmaddrass och kuddar så kan du får dem med) Bäddsoffa: HAGALUND IKEA nypris 2995:- NU. 1200:- Lampa: Nypris. 149:- Nu. 50:- Vitt bord: Jysk 100:- Soffbord: IKEA 100.- TV-bord: IKEA 50 :- Det finns också en del köksutrustning som jag säljer billigt/ger bort! Hör av dig för mer information!
Hej, Jag säljer en Bäddsoffa med divan, snabbt och enkelt. Sittdelen fälls ut och under den finns utrymme till kuddar eller lakan osv. Med "sängen utfälld blir den ungefär 140 cm bred. Den är i mycket bra skick och kan separeras för att underlätta transport. Jag har inga mått på den men uppskattningsvis 210 cm x 140 cm . Införskaffad på Ikea 1 år sedan för 3000:- Säljes nu omgående mellan 17 - 21 juni Priset kan minskas något vid en smidig affär. Ring eller sms:a gärna.
Vår bäddsoffa används för sällan, så nu är det dags att göra sig av med den. Den har kring fem år på nacken, men den har inte använts särskilt mycket. Bädden är fortfarande rätt bra, den kan säkert fungera både som extrabädd och mer permanent. Framåtbäddad, enkel mekanism för att få fram bädden. Om jag kommer ihåg rätt betalade vi över 5000 kr för flera år sedan, inköpt på Wika möbler i Gammelstad. Mått på bädden: 180x115 (LxB) Mått på soffan: 160x85x85 (BxHxD)
Säljer nu min divansoffa med plats för förvaring under divanen. Se bild. Den är ganska nätt, perfekt för ett mindre hem. Utbäddad (med utdragsdelen under 2-sitsen) har man en 160cm bred säng om man så önskar. Det följer inte med nån bäddmadrass. Soffan är "trådig" på vänstra armstödet mot baksidan, men inte mer än att det går att noppa bort om man har tid med det. Eftersom jag ska flytta om ett par veckor och inte kan ta med mig alla möbler så finns mer till salu. Bara att fråga.
Dags att flytta så ny säljer jag ett snyggt soffbord och en bäddsoffa! Bäddsoffan har en sprucken skena så det är lite klurigt att fälla in sängen igen när man är ovan, men har man väl fått kläm på det så är det inga problem att få ut den och sedan ihop den igen på runt en minut. 300 kr styck eller 500 för båda. Eller bud, bud går också bra. Fler bilder går att få fram, finns på Porsön.