Quantcast
Till salu inom: ”

båge till armborst salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

ett mycket fint och gediget Armborst från 80talet och inte mycket använt. två olika bågar ingår, en kraftig och en mindre kraftig. (lämplig för målskytte). inköpspris runt 5,900:- LICENSPLIKTIGT kräver ej jägarexamen men du måste vara aktiv i en bågskytteförening. seriösa ringer, för mailen är LÅNAD!!! priset är inte så relevant som att jag MÅSTE bli av med det, så ett vettigt bud så är det ditt. först till kvarn och skickas EJ.
Vi får här följa med Kristoffer Clausen till Canada och Afrika på jakt med pilbåge och armborst. Du får uppleva jakt på många olika arter av storvilt och känna den närhet till viltet som är så speciellt för jakt med pilbåge och armborst. En mycket bra jaktfilm! Rabatt: Passa på! Köp 5 st jaktfilmer och betala bara för 4! Du får den billigaste gratis! Avdraget görs automatiskt i kassan vid utcheckningen.
Armborst med 150-175lb båge sökes. Maxpris 2000 kr.
Rediviva. Faksimil efter 1927 års original uppl. 1982. 231 s. Inbunden. Plastat dek originalband. Gallrad ur bibliotek, stämplar och kortficka. 24,5x17,5cm. 540 gram. Gott skick. Pärmen nött, inlagan i gott skick. Boken består av tre delar, del 1: Bågar och armborst, del 2: Militärvapen, del 3: Jaktgevär.
Armborstbåge i komposit material. (Längd 45cm) + pilar i aluminium. OBS! Säljer BARA det på bilden!! Alltså INTE en komplett armborst!! Kräver EJ licens ENDAST MAIL KONTAKT Kan skickas mot förskottsbetalning + frakt