Quantcast
Till salu inom: ”

wakeboard båge säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej hade tänkt sälja en smiler 500 med Yamaha 70. Båt: Vet inte så mycket om den mera än att den heter Smiler 500 och är en bra sportbåt både till wakeboard och vattenskidor eller bara åka snabbt med! Det sitter en båge på den som gör att repet kommer upp över motorn. Det sitter även trimplan på den. Motor: Det är en yamaha 70 med powertrim som alltid är sötvattenkörd vilket innebär att den är i riktigt fint skick. Är ganska säker på att det är en 94 årsmodell den går som en dröm. Båten och motorn är ju inga nya saker så visst finns det lite små saker men vill man ha en billig båt som går bra och som är lätthanterlig och pålitlig ja då är den riktigt bra. Båtkärran ingår i priset även ett dålig hamnkapell. Nås säkrast på telefon.
Nu säljer vi denna fina begagnade Four Winns H180 från 2006. Denna har en Volvo Penta 4.3L på 225hk Båten har alltid stått varmförvarad och är även då servad. Följande utrustning finns på denna båt. Kapell CD marin Badbrygga Badstege Wakeboard torn Lysramp på båge Högtalare på båge GPS/Plotter, m.m. * Årsmodell: 2006 * Båttyp: Bowrider * Märke: Four Winns * Modell: H180 * Längd: 5.28 m * Bredd: 2.29 m * Motortyp: Inombordare * Motor: Volvo Penta * Motorstorlek: 225hk * Drivmedel: Bensin * Drev: SX Vill ni ha ett paketpris? Vi hjälper Er med ett skräddarsytt båtpaket och tillbehör av alla de slag till attraktiva priser. Ta kontakt med oss om ni har några funderingar eller önskar att provköra. Jensen & Englund Marine AB Arendalsvägen 17 434 39 Kungsbacka Tel. 0300-744 12, Fax. 0300-744 16 Mobil. 0734-01 40 40, 0734-01 40 10 www.jensenenglund.se
Hej tänkte sälja båten pga tappat intresse. Den är renoverad -07 och hela golvet är nytt och omplastat. Skinnstolar fram är ny. Hela båten är omlackad av Strandbergs (proffsgjort). Finns ytrymme för två sovplatser. Avmonterbar rostfri båge för att åka tex vattenskidor och wakeboard. Motor Yamaha 60hk är från -89 och är mycket sparsamt använd (mycket fint skick). Enda som inte är så vackert är väl båtvagnen men den gör sitt jobb. Ring för mer info.
Hej. Ska sälja vår lilla båt. Det är en jofa och på den sitter en mercury 50 hästars. Startar alltid och går fint. Förra året bottenmålades den och ny släp inhandlades för ca. 1,5 år sen. Har suttit wakeboard båge på, så det sitter 8 små hål på den, men det syns knappt. Sitter dubbla soffor i som man kan fälla så att det blir en solsäng. Båt och motor är i fint skick, båten skulle dock behöva poleras inför säsongen. OBS! Backen fungerar ej. Kan provköras i tunna. Först till kvarn
OBS ENDAST TORNET/BÅGEN SÄLJES! Säljer ett original seadoo 230 wakeboard torn/båge komplett med infinity högtalare, racks samt röd bimini top. Tornets rör på styrbord sida har blivit skadat, svetsen till fästet har spruckit samt att röret har blivit böjt. nytt rör går att beställa (towersupport stb side) ca 13000:- eller så får du försöka böja till det själv och laga svetsen... Perfekt komplement om du har en challenger 230 utan torn! Nypris på ett komlett original torn med dessa tillbehör är snuskigt dyrt! Ge mig ett bud.