Quantcast
Till salu inom

"baby vagga säljes"

Visar sida 1 av 3

Tidigare annonser till salu

Barnmöbler  ·  Mölndal

BabyDan Scandinavia Spjälsäng 60x120 Vit

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
BabyDan Scandinavia Spjälsäng är designad enligt klassisk nordisk design. Enkel, stilren och funktionell! Den är dessutom tillverkad i material som är valt med hänsyn till miljön. Ett bra val för dig som både bryr dig om naturen och är mån om att hitta en fin spjälsäng till ditt barn! Höjd: 89,5 cm Bredd/Längd: 60 cm Djup: 120 cm Material: Bok/MDF På Jollyroom.se hittar du ett stort utbud av täcken, kuddar och påslakanset till vaggor och barnsängar. Vi har marknadens största lagerförda produktsortiment inom Barn & Baby!
2 699 kr
Blocket.se
Bilbarnstolar  ·  Halmstad

Besafe Izi Sleep babyskydd

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Nu har tjejen blivit stor och växt ur sitt babyskydd. Säljer därför hennes besafe izi sleep. Testvinnande bilbarnstol som erbjuder säkerhet men också bra funktioner. När du tar ut bilen ur stolen kan babyn fortsätta sova och du kan fälla stolen så den blir rak och på så sätt skonsammare för babyns rygg som inte är gjord för att sitta alltför långa stunder. Den har också en gungfunktion när den står på golvet, har varit kanonbra när hon varit på väg att vakna och man enkelt kan vagga till sömns igen. Har aldrig tappats eller krockats.
700 kr
Blocket.se
Barnartiklar  ·  Göteborg

VAGGHIMMEL fr NG Baby -OBS ½ PRISET-

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Nu säljer vi NG´s vagghimmel som passar vagga och korg. Vagghimmeln är fint broderad och har samma brodyr som korgklädseln. Ord pris 699:- Nu endast 349:- Vi kan skicka varan. Besök gärna vår hemsida www.molndalsbaby.se OBS! Erbjudandet gäller så långt lagret räcker och kan ej kombineras med andra rabatter. Med reservation för slutförsäljning. Vi finns i Mölndals Centrum på Göteborgsvägen 7. Öppettider: Mån-Fre 11-18 Lördag 10-15 Söndag 11-15 Varmt välkomna att besöka oss!
349 kr
Blocket.se

EN DROPPE NEGERBLOD

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 2 år
Ruhnförlaget. 1959. 211 s. Inbunden. Förlagets gula helklotband. 20,5x13,5cm. 400 gram. Gott skick. Ur LITTERATURENS VÄRLDSHISTORIA-NATURALISMEN, Norstedts 1991: EN DROPPE NEGERBLOD skrevs så tidigt som 1894. det är en förväxlingshistoria från en liten sydstatsstad: den blonda och vitala mulattamman Roxy låter sin baby och det vita rikemansbarnet byta plats i vaggan, bara för att få uppleva att hennes egen son växer upp till en pöbelfigur, en våldsman och mördare, som till slut säljer sin egen mor på slavmarknaden. Boken blir snedvriden av en billig detektivintrig, men får sin dimension genom den praktfulla skildringen av Roxy och den etsande bilden av en rasfördom som förgiftar själva livssubstansen.
110 kr
Bokbörsen.se
Barnmöbler  ·  Stockholm

Baby Vagga

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Nu säljer vi våran baby vagga. Använd bara två månader. Den är i ljusgrön färg. Han också en insektsnät. Har även fyra hjul för att kunna förflytta, utan att lyfta. Har en förvaring under sängen, där man kan lägga kläder, blöjor etc. Allt som tillhör sängen medföljer bl.a madrass,kudde m.fl. Ring eller maila vid flera frågor. FÖRST TILL KVARN!!! Mått: Längd 95 cm Bredd 55 cm Djup 30 cm
600 kr
Blocket.se