Quantcast
Till salu inom

"babytravel amsterdam liggdel säljes"

Trollhättan
Idag

Brio Happy superior

850 kr
Blocket.se
Idag

Bugaboo Donkey Duo

4 900 kr
Blocket.se
Mölndal
Idag

Bugaboo Fox

8 000 kr
Blocket.se
Idag

Emmaljunga Nxt60 Barnvagn

3 200 kr
Blocket.se
Höör
1 månader

Babytravel liggdel!

500 kr
ABC-Annons.se
Växjö
2 månader

Helt komplett Babytravel Am...

2 000 kr
Blocket.se
Bromma
Idag

Bugaboo Donkey Duo med mass...

8 000 kr
Blocket.se
Jönköping
Idag

2I1 barnvagn

1 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Barnvagnar  ·  Göteborg

Babytravel Amsterdam 2010

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Vagnen består av en brun liggdel och kan göras om till en sittvagn som är brun. 2st regnskydd ingår. Rymlig förvaring under vagnen. bumperbar ingår, den e bara bortplockad på kortet. Vagnen är inte solblekt,sparsamt använd. inköpt 2010 Vagnen är mycket smidig och lättmanövrerad. Den är även lätt att fälla ihop. Ring eller smsa gärna direkt till mig, då jag fått flera mail som jag inte kunnat svara på genom blocket.
2 000 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Östergötlands län

Barnvagn Babytravel /Amsterdam med liggdel

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
"Söker du en extra smidig och lättkörd barnvagn? ,BabyTravel Amesterdam är Svängbart, låsbart framhjul, steglöst ställbar rygg med liggläge, ställbart handtag. Luftpumpade racingdäck på aluminiumfälg. Lämplig för barn upp till 18 kg. Hjulen är lätt avtagbara vilket gör att alla yttermått minskar. " vår vagn är i svart och beige, använd bara några månader.Liggdel ingår i priset. Ni får även en oanvänd "baby change set", och en vagn-regnskydd på köpet. Ni som ringer först får vagnen! Jag sänker priset på grund av en snabbt flyttning!
1 600 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Västernorrlands län

Babytravel amsterdam 2011

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 22 dagar
Årets modell av babytravels amsterdam säljes. Den är i fint skick och inköpt i maj 2011, kvitto finns och gäller som garanti. Steglöst ställbart ryggläge, fempunkts bälte, justerbart fotstöd, suflett med extension, ventilerande klädsel, luftpumpade däck m.m. (Går att göras om till liggvagn för spädbarn med att köpa liggdel) Detta medföljer: Bricka till vagnen för barnet att leka på/äta på, myggnät, regnskydd och fotsack. Mått: L:111 B:68 H:106 cm Ihopfälld: L:84 B:68 H:44 cm Vikt:13,5 kg
2 500 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Kalmar

Babytravel Amsterdam, -10

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 28 dagar
Säljer nu våran Babytravel Amsterdam vagn, köpt juli -10, då vi behöver ha något lite mindre och smidigare. Liggdel och sittdel i brunt, väldigt fint skick, sittdelen och suffletten är lite solblekt, ytterst lite!! Liggdelen använd i ungefär 7månader, ser ut som ny!!! Fotsack, regnskydd och myggnät följer med på köpet i befintligt skick! Vagnen är nytvättad och kommer från djur och rökfritt hem!! Nypris: 4200:- OBS!! MÅSTE SES!!!!
2 000 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Blekinge län

Babytravel Amsterdam vagn

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Ska sälja vår vagn, Babytravel Amsterdam från Babyproffsen i Karlskrona. Inköpt November 2010 En smidig vagn, både att köra och att fälla ihop och tar liten plats. Ställbart handtag, stora luftpumpade hjul, förvaringskorg i chassit, svängbart framhjul 360 grader (även låsbart) Liggdel använd knappt 6 månader. Smidig att ta av och på. Avtagbart skydd. Smidig, varm och fin åkpåse finns till. Sittdel med fullt liggläge, säkerhetssele, ställbar sufflett. Finns även avtagbart skydd samt båge. Förvaringsficka bak på suffletten. Finns en del skavmärken på chassit. Pris: 2000:- Prutat och klart
2 000 kr
Blocket.se