Quantcast
Till salu inom: ”

emmaljunga liggdel säljes

Emmaljunga

Vaggeryd
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Emmaljunga nitro city av årsmodell 2011 säljes. Vagnen säljs fortfarande i butik Färgen är black/red och passar såväl flicka som pojke. Denna vagnen är så gott som i nyskick, då den knappt blivit använd. Helt underbar vagn, som är helt fantastiskt lätt att köra. Sittdelen är vändbar, går att ha åt båda hållen. Vagnen har tre lägen, med fullt liggläge.Framhjulen är låsbara. Du kan komplettera med en liggdel/mjuklift så har du en vagn från födslen. Som sagt vagnen är i nyskick, och är en lågmilare. Ser så gott som ny ut. Regnskydd och fottsack i samma färg ingår. Kvitto och garanti finnes. Nypris 6000 kr mitt pris : 4500 kr
Mycket fin Emmaljunga i nyskick, köptes in år 2009. Den har väldigt fina egenskaper i komfort med sin mjuka fjädring, mjukt stoppade liggdel med madrass och luftdäck. Den är också mycket stabil, säker och tar sig fram där andra vagnar inte kan. Vi har varit jätte nöjd med vagnen! Om ni köper vagnen innan torsdag kväll, så får du/ni den för 2699 kr, vi har då gått ner med 900 kr, så vi kommer då inte gå ner med mer. Bara seriösa köpare tack! Vid köpet skickar jag med en helt ny åkpåse värd 700 kr! Varmt välkommen!
Emmaljunga Duo Edge -04 med både sitt- och liggdel samt åkpåse (ej Emmaljunga) och skötväska original och regnskydd. Lufthjul. Ej solblekt. Liggdel: Man kan fälla upp huvudändan för lätt sittande Har en ficka vid fotändan och ventilation under liggdelen. Liggdelen har även "vaggfunktion". Sittdelen har i princip fullt liggläge och vindskydd till det. Vi har varit supernöjda med vagnen och den är lättkörd på alla underlag. Skickas EJ.
Säljer vår fina barnvagn som är köpt 2008. Liggdelen för baby är så gott som ny, alltså i ett jätte bra skick. Sittdelen har använts mycket. Men den är endå i bra skick. Det som följer med är: -Skötväska (tillhörande) -regnskydd (tillhörande) -Myggnät (oöppnad) -Allround åkpåse (köptes separat 499 kr) Köpte barnvagnen+skötväskan för 6590 kr (kvittot finns) Säljer nu allt detta för 2500 kr prutat och klart. En väldigt bra och stabil vagn! Ring för seriösa intressen. Nås på telefon, annars kan ni mejla mig för jag kollar min mejl varje dag :)
Nu måste jag sälja min pärla som är i NYSKICK! Det är en emmaljunga city cross, sittdelen har endast använts i 5 månader, men har haft en åkpåse i så att hela sittdelen är i nyskick. Ingår endast, schassi, sittdel, varukorg och tillhörande regnskydd. (alltså ingen liggdel) Eftersom vagnen är i skinn så är det väldigt lätt att torka av, bara med en blött trasa, denna typ av vagn finns inte ute i säljmarkaden längre. Smidig och lätt vagn, lätt att köra i stan då den är så smal, kanon på vintern! Går att ha både framåt- och bakåtvänd. Nypris: 6000:- Säljs för 4500:-