Till salu inom

"brio sing liggdel säljes"

Järfälla
Igår

Bugaboo Donkey -16 Mono

6 500 kr
Blocket.se
Strömsund
Igår

Emmaljunga liggdel

400 kr
Blocket.se
Danderyd
Igår

Spjälsäng

800 kr
Blocket.se
Värmdö
Igår

Bugaboo Donkey Duo

8 000 kr
Blocket.se
Karlstad
7 månader

Liggdel Barnvagn

350 kr
Citiboard
Karlskoga
Igår

Emmaljunga NXT Liggdel

2 200 kr
Blocket.se
Jönköping
Igår

Joolz day 2 elephant grey 2017

4 500 kr
Blocket.se
Karlstad
Igår

Barnvagnspaket 3, liggdel+s...

2 500 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Barnvagnar  ·  Haninge

Brio Sing -10 Inkl Babyskydd Ord.pris 7195kr

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Säljer nu vår fina Brio sing, komplett med liggdel, sittdel och babyskydd. Vagnen är i mycket fint skick och vi har varit mycket nöjd med den! Stor varukorg under och den blir väldigt liten och kompakt när man fäller ihop den. Vagnen är smidig med breda och punkteringsfria hjul. Och som även är svängbara. Babyskyddet kan du lätt sätta på chassit, vilket har varit till stor nytta för oss. Vagnen är Ergonomisk. Vi lever i ett djur & rökfritt hem, kvitto finns. Kontakta oss gärna om ni har ytterligare frågor. Hälsningar Linda
3 900 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Enköping

Svart Brio Sing

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Säljer min brio sing! Fint skick med flera möjligheter. Du kan enkelt montera på liggdelen på sittvagnens chassi eller vända riktning på dem. Vagnens swivelhjul gör den lättkörd och tack vare att vagnen är både liten och smidig ihopfälld är den utmärkt att resa med. En transportsäkring gör den enkel att bära i hopfällt läge. Regnskydd ingår. Pris : 3000kr Priset kan disskuteras vid snabb affär. Så länge annonsen är kvar finns vagnen!!
3 000 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Trelleborg

Brio Sing

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Brio sing Ligg- och sittvagn till salu. Den är nött och sliten i chassit därav det låga priset, men fullt användbar! Liggdelen är nästan oanvänd då vi fick liggdelen till vagnen ganska sent och hade en annan vagn sålänge. Sittdelen är använd till två barn. Men är hel Och fin. Jag sätter 1200 som utgångspris, är inte rädd för att gå ner heller. Kom och titta, och ge ditt pris!
1 200 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Stockholm

Brio sing duo

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Vi säljer nu våran Brio Singvagn inköpt 2011 inkl. liggdel. Sittvagnen är helt ny och aldrig använd då sonen fick denna ny i 1års present. Endast körd från affär och hem. Liggdelen är använd mycket sparsamt och är i mycket fint skick! Regnskydd till sittdelen följer med. Tyget i liggdelen är på något ställe missfärgat. Vagnen kommer från ett djur och rökfritt hem. Nypris för detta i butik är ca 6000kr. Säljes nu för 3600kr då endast sittvagnen (som är helt ny) kostar 4600 i butik! Vid intresse kontakt Sofia på 0704045117!
3 600 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Östergötlands län

Brio Sing -08, även extra ligg/sittdel

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
En Brio Sing -08 säljes tillsammans med liggdel, sittdel, myggnät och regnskydd för 1500 kr. Liggdelen är brun, sittdelen brun eller olivgrön. Vagnen har varit toppen - väldigt lätt att köra, svänga och packa ihop. Vagnen har använts till två barn, men är i gott skick. Dock har den senaste användaren gjort tre bitmärken i lagom klätterhöjd. Bitmärkena syns men påverkar inte vagnens funktion på något sätt. Ytterligare en brun liggdel samt en av sittdelarna säljes separat - 500 kr/st
1 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj