Quantcast
Till salu inom: ”

badbalja med stativ säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Fin badbalja med "badhjälp" och stativ som sparar ryggen! Nypris ca 700 kr. Säljes för 300 kr. Babybjörn bärsele i blå denim, av äldre modell men i jättefint skick. 100 kr Tullsa regnskydd till tvillingvagn med två liggdelar. Svart med reflexband. På förvaringspåsen är ena kardborrebandet som man kan fästa vid vagnen trasigt, men själva regnskyddet är i jättefint skick! Nypris ca 350 kr. Säljes för 100 kr Ring helst - kollar inte alltid mailen varje dag.
Säljes denna vita stativ till badbaljan. Ett av mina bästa köp. Slipper huka ner vid badkaret. Den är säker och stabil och den funkar till dom flesta baljorna. Lätt att montera ihop och gömma undan ifall man vill ha mer plats. Baljan ingår samt slangen som egentligen inte hör till. Ord. Pris i butik ca 700:- Mitt pris 400:- Endast seriösa köpare. Och inga samtal efter kl 21. Skicka sms! Vill bli av med den så fort som möjligt, så först till kvarn! Finns i Vasastan sabbatsberg
Ett golvskötbord med badbalja och stativ av stålrör, som står på 4 hjul varav 2 är låsbara. Det finns två hyllplan med gott om plats. Ytan är väldigt lätt att torka av och hela skötbordet förutom stativet är utfört i plast. Smidigt när man har ett litet badrum, så kan man flytta skötbordet när det inte används. Tyvärr så har skötbädden släppt lite i sömmarna så vi skickar med en skötbädd som endast har använts vid resor.
Badbalja i orange plast, med stativ för att skona ryggen på mor och far. Baljan säkras i stativet med spärrar. Går självklart att ha baljan på golvet också om så önskas! Säljes för 300 kr för båda delarna. Skötväska i svart med vackra mönster i massa härliga färger! Väskan är plastad och tål därmed regnväder och är perfekt inför sommaren på stranden! Vi skickar med en tillbehör som matchande flaskbehållare och skötunderlägg i limegrönt. Allt sparsamt använt och i gott skick. Nypris var 800 kr, säljes nu för 250 kr. Ring vid intresse, då mailen endast kollas sporadiskt.
Fin badbalja med halkskydd och avtappningsmöjlighet i botten. Tyvärr är proppen till baljan trasig men en klurig person löser detta. Rymmer ca 30 liter. Märket Carlo. Smart stativ som gör att du slipper att få ont i ryggen varje gång du badar din bebis. Du sätter helt enkelt badbaljan i stativet och så kommer bebisen upp i höjd. När du inte använder stativet kan du lätt fälla ihop det och så är det ur vägen. Nypris ca 700 kr (balja+stativ) Ring Linda 070-365 80 70