Quantcast
Till salu inom: ”

badtunna kalmar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Vi hyr ut mobila badtunnor på släpvagn, som är användbar året runt. Vinterhalvåret kommer tunnan verkligen till sin rätt, kontrasten mellan det varma vattnet och den kyliga luften gör badet till något extra! Tillval: Pump: 300:- Städning: 500:- Pris: 950:-/dygn, Badtunna placerad på lämplig plats och Stjärnbad Allservice gör allt begär offert! Uthyrning Det miljövänligaste alternativet är att hyra och det bästa är att du får pengar över till annat. Våra produkter får kontinuerlig service och underhåll. Klicka dig vidare till det objekt du önskar mer information om till vänster under "uthyrningsobjekt". Vi hyr ut både förare med maskin eller bara maskin. Är du instresserad av att hyra förare och maskin, så kan du/ni kontakta oss för offert. När du hyr någon av våra maskiner ingår det en försäkring, självrisken är 5000kr, men du kan teckna en tilläggsförsäkring till en kostnad av 5% på hyresbeloppet och därmed få en lägre självrisk. Vi arbetar i första hand i området Norra Kalmar Län. Transport inom en radie av 30km till och från Gunnebo ingår i hyresbeloppet därefter kostar transporten 5:-/km För att vara säker på att hyra vid önskat datum boka i tid!
Säljer nu våran badtunna på hjul. Man kan själv välja om man vill ha den kvar på trädäcket eller om man bara vill ha badtunnan. Den är bygg våren 2012, och är väldigt väl efterhållen. Den rymmer ca 3m3 och är ca 210cm i diameter. Man får plats ca 8 personer beroende på storlek. Trädäcket är behandlad lärk och badtunnan är gran. inga skambud tack. Priset kan diskuteras vid snabb affär. Inga skambud tack!
Mobil badtunna som går lätt att transportera och ställa upp på önskad plats. Uppskattad aktivitet till festen, svensexan, möhippan, nyår etc. Badtunnan är fast monterad på ett 80km/h bromsat släp. Pris från 900kr/dygn, 1300kr fredag-söndag. Priset gäller ej storhelger (ring eller maila för pris). Maila eller ring för kontakt och vidare info. Besök oss på www.mobilbadtunna.nu Badtunnan finns i Helgenäs, 4 mil norr om Västervik
Vedeldad badtunna i 10mm tjock härdplast. Lätt att hålla ren, avtappningskran i botten. Med en diameter på två meter och tre kubikmeter vatten får många plats. Det följer ett enkelt reningsverk om man vill använda den som pool. Trappan ingår.
Badtunnan är tillverkad av 36mm granvirke. Diametern är 180cm med sittplatser för 5-7personer. Badtunnan är aldrig använd och saknar kamin.